A.

Сушка для лаку Inglot Dry & Shine Drops

Сушка для лаку Inglot Dry & Shine Drops

Після походу в салон на манікюр вперше за 10 років, я зрозуміла, що мені терміново потрібна сушка/закріплювач для лаку, адже як тільки в салоні мені нанесли закріплював, лак висох за пару хвилин і я не боялась одягати рукавиці:)

Назву закріплювача я не запамʼятала, але в пошуках онлайн мене зацікавив продукт, про який було мало відгуків - Inglot Dry & Shine Drops. Зацікавив мабуть тому, що вигляд пакування дуже нагадав мені про легендарний Duraline від Inglot.

Сушка для лаку Inglot Dry & Shine Drops

Так, ці краплі справді працюють. Не впевнена скільки точно секунд чи хвилин варто чекати, але я вирішила не перевіряти долю, бо не хотілось перемальовувати нігті. Я зачекала 5 хвилин після нанесення крапель (по одній краплі на кожен щойно намальований ніготь) та провела пальцями по лаку. Жодних слідів не залишилось 🤞

Навіть не знаю, чому раніше не звернула увагу на закріплювач, адже не можу передати наскільки він класно економить часу та нервів.

Єдиний момент, про який хочу зазначити, це те, що краплі відчуваються як олійка, тому бажано мати на столі серветку, об яку можна витерти пучки пальців, бо крапля потрапляє не тільки на ніготь.

Вище додаю фото:

- без лаку,

- з лаком та

- з краплями Inglot.

Рекомендую!