Strange Love

Тональний Bielenda Eco Fluid: Натуральний, проте не ідеальний

Тональний Bielenda Eco Fluid: Натуральний, проте не ідеальний

Крем має зручну упаковку з дозатором, що дозволяє економно використовувати продукт.

Тональний має рідку текстуру, яка легко розподіляється по шкірі. Він не створює ефекту маски і не забиває пори. Крем добре маскує незначні недоліки шкіри і вирівнює її тон.

Доволі стійкий, дарує сатиновий фініш протягом дня, хоча з часом стає все більш сяючим.

Відтінок 01 добре підійде дівчатам зі світлим або середнім тоном шкіри. По факту підходить для середньостатистичної українки. Він не має інтенсивного жовтого або рожевого відтінку, підлаштовується під колір шкіри.

Bielenda Eco Fluid Liquid Foudation SPF 10 крем не окислюється в помаранчеві відтінки, як це часто буває з тональними кремами.

Тональний Bielenda Eco Fluid: Натуральний, проте не ідеальний
Тональний Bielenda Eco Fluid: Натуральний, проте не ідеальний

Крем має різкий запах віддушки, який зникає через кілька хвилин після нанесення. Запах нагадує аромат якогось еко-засобу для миття посуду. Мені не подобається, проте не критично. Але якби можна було забрати віддушку, стало б краще!

На підготовлену шкіру крем лягає рівномірно і непогано маскує недосконалості. Однак, якщо у вас суха шкіра, крем може підкреслювати її текстуру. Так сталося і в моєму випадку, коли я готувала відгук. Через сильні морози та постійну заклопотаність, не встигаю належним чином доглядати за шкірою. Як результат - сухість та висипи. І Bielenda Eco Fluid Liquid Foudation SPF 10 деякі такі недоліки підкреслив.


Тобто в цілому він лягає гірше і помітніше, ніж середньостатистичний комедогенний корейський BB, проте як для представника натуральної безпечної косметики, його покриття справді хороше. Bielenda Eco Fluid Liquid Foudation SPF 10 непомітний уже з відстані 30-40 см від шкіри.

Загалом, я рекомендую цей крем усім, хто шукає натуральний тон, який можна сміливо носити без ризику нашкодити шкірі. Для сухої шкіри його краще використовувати лише з попередньою підготовкою у вигляді потужного зволожуючого крему.

Комфортний, натуральний, безпечний, проте не ідеальний. Від мене - справедлива 4 з 5.