Мій перший хайлайтер Lamel Glow
Свотчі та вигляд на обличчі
Це дійсно мій перший хайлайтер, тому порівнювати навіть немає з чим, тож огляд буде суто на моїх враженнях від цього продукту.
Раніше я думала, що хайлайтер використовують тільки для якихось святкових макіяжів, де багато блискіток і сяйва. А виявляється, ним можна дуже гарно освіжити шкіру і надати їй сяяння і в денному макіяжі☺️
Упакування: маленька пластикова коробочка, як і румʼяна Lamel, вага 3,8 г. Кришка тендітна, треба користуватись обережно, якщо носити в сумці то можуть напевно розбитись. Я лишаю вдома в косметичці. Розхід маленький, якщо не розібʼю, то вистачить надовго. Тим паче термін придатності після відкриття 24 місяці.
Відтінків є 2 , я обрала 401 Luna. Він має світлий колір, мені нагадує шампанське . На свотчі я нанесла так багатенько, на обличчя наношу зовсім мало.
Я переживала, чи не будуть блискітки полотні та наноситись плямами. Виявляється наноситься зовсім тоненьким шаром і дають легеньке сяйво. Наношу скошеним пензликом для румʼян. Виходить дуже акуратно.
На відео видно як переливається блиск.
В хайлайтері я навіть не знаю, що ще можна описати😌
Моду сказат и, що продукт мені сподобався і я користуюсь дійсно часто, наношу після румЯн і пудри, проводжу злегка пензликом і сяю😀
Чи гарне сяйво? Подивіться на фото.
Дякую за увагу❤️
Коментарі (0)