Zera Khaibulaeva

Мій перший хайлайтер Lamel Glow

Мій перший хайлайтер Lamel Glow

Це дійсно мій перший хайлайтер, тому порівнювати навіть немає з чим, тож огляд буде суто на моїх враженнях від цього продукту.

Раніше я думала, що хайлайтер використовують тільки для якихось святкових макіяжів, де багато блискіток і сяйва. А виявляється, ним можна дуже гарно освіжити шкіру і надати їй сяяння і в денному макіяжі☺️

Упакування: маленька пластикова коробочка, як і румʼяна Lamel, вага 3,8 г. Кришка тендітна, треба користуватись обережно, якщо носити в сумці то можуть напевно розбитись. Я лишаю вдома в косметичці. Розхід маленький, якщо не розібʼю, то вистачить надовго. Тим паче термін придатності після відкриття 24 місяці.

Мій перший хайлайтер Lamel Glow
Мій перший хайлайтер Lamel Glow
Мій перший хайлайтер Lamel Glow

Відтінків є 2 , я обрала 401 Luna. Він має світлий колір, мені нагадує шампанське . На свотчі я нанесла так багатенько, на обличчя наношу зовсім мало.

Я переживала, чи не будуть блискітки полотні та наноситись плямами. Виявляється наноситься зовсім тоненьким шаром і дають легеньке сяйво. Наношу скошеним пензликом для румʼян. Виходить дуже акуратно.

На відео видно як переливається блиск.

В хайлайтері я навіть не знаю, що ще можна описати😌

Моду сказати, що продукт мені сподобався і я користуюсь дійсно часто, наношу після румЯн і пудри, проводжу злегка пензликом і сяю😀

Чи гарне сяйво? Подивіться на фото.

Дякую за увагу❤️