Anna_feerie

Я вибачаюся, але на кого ці лекала?)

Я вибачаюся, але на кого ці лекала?)
Я вибачаюся, але на кого ці лекала?)

Попри мою любов до корейської косметики, не можу змовчати, бо такої незручної тканинної маски я ще не зустрічала😆. Почнемо з того, що мені було дуже цікаво спробувати щось від бренду Mediheal, адже він зараз доволі популярний в самій Кореї та численні маски продаються як гарячі пиріжки.

Склад в мого екземпляру також був багатообіцяючим: там і амінокислоти, і пептиди, і сквалан з пантенолом, і ніацинамід з гліцеріном, і екстракти з оліями - тобто, все, що потрібно для зволоження, живлення та розгладження мімічних заломів.

Я вибачаюся, але на кого ці лекала?)

Тож, одного вечора я вирішила випробувати це диво і розпакувала маску - мене очікувало здивування, адже в середині я побачила основу, щедро змочену кремовою есенцією (якось я звикла, що сироватки в таких масках прозорі). Але тим цікавіше)).

Другий момент, який мене спантеличив - це аромат. Ні, не так - АРОМАТИЩЕ!!! Маска настільки ароматизована, що віддушка займає собою буквально весь простір і не дає спокійно дихати (і, так, цей флер залишався зі мною протягом всієї процедури 🤪).

Але найбільший фейл цього продукту - це лекало, яке створене чи то для дитини, чи то гуманоїда з малюсеньким носиком, оченятами на лобі та великою відстанню між носом та губами (губи, до речі, у представника цільової аудиторії даної маски майже відсутні, мені довелося добряче "підкатати" основу, щоб їх вивільнити)).

Та найголовніше питання: чи вартували всі ці танці з бубном результату? Може, ця інопланетна масочка відрощує нову шкіру, стирає з обличчя втому разом з мімічними зморшками та порами?)) Ні, нічого такого. Можливо, справа в тому, що моя шкіра вже достатньо "напептидилась" і тому на ній немає вираженого ефекту, але нічого окрім зволоження я не помітила (ну, справді, навіть вирівнювання тону не відбулось, хоч це прекрасно роблять набагато дешевші аналоги).

Тому, зважаючи на ціну та невнятний результат, не можу рекомендувати Mediheal P:EP Firming Proatin Mask. Якщо ж ви хочете спробувати реальний ефект від пептидів (причому не в форматі маски, а більш пролонговано) - то краще по ціні всього двох (!) масок спробуйте сироватку Cos de Baha з матриксилом та аргіреліном: https://club.makeup.com.ua/post/19124/

Ще один крутезний варіант - це пептидний крем з цієї ж лінійки (про нього теж скоро зроблю детальний відгук, адже це один з найкращих кремів на холодно пору року, який дійсно має спецефекти, розгладжує шкіру та надає їй здорового сяяння)! А ще зараз він на знижках і коштує всього 450 грн. за 45 мл (на хвилиночку, маска Mediheal - 218 грн., не питайте, де була моя раціональність, коли я її купувала😁).

Ось такі справи, бажаю всім лише вдалих покупок та ефективних косметичних засобів🥰.