Коли любиш кокос, але тут пішло щось не так...
Я пам'ятаю як бренд Тресемме тільки з'явився в нас, і мені хотілося скупити все. Така я жертва маркетингу і реклами :)
І дійсно у бренда є дуже круті продукти, які я хвалила всім навколо. Але є відверто кажучи серії-невдахи.
Головним продуктом-невдахою можу визнати саме цю маску з кокосом та алое вера.
Вона має живити волосся, зволожувати та надавати блиск, ну якщо вірити виробнику.
Але чи це дійсно так?
З плюсів - вона має приємний кокосовий аромат і приємну текстуру, не водянисту, а достатньо густу, щоб нанести на волосся і щоб все не стекло.
Але чи робить вона те, що обіцяє?
Ні. Після цієї маски волосся стає дуже сухим і тьмяним. Взагалі не розумію як з одного разу можна отримати результат.
А якщо використовувати всю кокосову серію, то волосся стає просто жах. Я купила і маску, і кондиціонер, і шампунь... Шампунем мию гребінець, бо інакше буде пакля на голові з ним. Ну а маску просто викинула.
Думала, може це лише мені не підходить? Підсунула баночку мамі, у якої освітлене волосся, сухе та пористе і засоби з кокосом їй підходять (вже вкотре купує Лореаль з кокосом). То і вона носом покрутила, що волосся стало гірше - аж хрумтить на дотик.
Тому ця маска безжально відправилась в смітник. І коли повернулась до улюблених продуктів - ну є ж різниця, коли волосся м'яке, блискуче...
А не те неподобство після кокосової серії :(
Коментарі (0)