Ксенія 💫

Зволожуючий крем для укладання волосся.

Зволожуючий крем для укладання волосся.
Зволожуючий крем для укладання волосся.

Вітаю, красуні!

Хочу також розповісти свою історію та досвід використання засобу від відомого бренду по догляду за волоссям Moroccanoil.

В мене був засіб для укладання. Взяла в великому об'ємі (300 мл), бо пам'ятаю була гарна ціна саме на великий об'єм.

Чула багато дефирамбів цьому бренду, хоча одночасно багато і суперечливих. Але

і в мене і думки не закралося, що, можливо, не варто відразу у великому форматі... Далі розповідаю чому.

Виробник продукції Moroccanoil - Ізраїль.

За текстурою крем справді нагадує крем, але більше soft. При розподілі текстура стає ще більш легкою. По відтінку - ніжно-бежево-персиковий. Нежирний зовсім на відчуття, досить легко розподіляється по волоссю. На мій погляд, і витрачання його також економне.

Аромат легкий, ненав'язливий. Напевно більше нагадує квітковий. Чомусь мені хотілося (а я так і вважала 😀), щоб аромат був з нотками лакшері догляду 🤭. А все чому, бо цей аромат я відчуваю на волоссі принаймні день точно після вкладання.

Моє волосся дуже піддатливе до укладок (нефарбоване), з ним не треба танці з бубном. Тому я дивуюся відверто, коли щось іде не по плану 🙃.

На мою довжину по лопатки я робила 3 натиски помпи. Для мене це небагато, бо маю а-ля каскад і тому зволожую саме кінці усіх шарів, а не повністю довжину всього волосся. Наношу на вже підсушене волосся, але і не повністю сухе якраз перед сушкою.

Використовую такі засоби лише для охайного вигляду волосся, коли вкладаю, щоб при будь-якому повороті голови, або коли перекидуєш волосся, воно лежало гарно.

Результат отримую досить посередній з цим кремом.

Як помітно, волосся якраз не лежить все однаково - хто куди, як я кажу. І помітно, що про зволоження і мови не йде.

Я не скажу, що цей крем дав мені якийсь додатковий ефект, якщо б я не використовувала його. Більш того, особливого зволоження я також не побачила.

Укладаю своє волосся тільки на фен-браш.

І відверто, просто з олійкою https://club.makeup.com.ua/post/15807/

на кінцях можна отримати кращий вигляд.

Також і накопичувального ефекту від нього не очікуйте, що логічно, бо це стайлінг лише.

Спробувала також використовувати для створення кудрів на донечці. Гарно фіксується хвиля, одна до одної. Якщо потім прочесати рідкім грибінцем їх, можна отримати легке натуральне завивання. Волосинки не стирать, немає присутності липкості. Ефект зберігається впринципі, але я все одно трошки брикзала лаком для фіксації.

Але все одно з цим кремом сам локон має більш оформлений вигляд так би мовити.

Гарно, що цей засіб має ще й термозахист.

Відносно того, якщо ви, можливо, подумаєте, що цей засіб подовжить ефект завивання на деякий час, то ні. Все стандартно і індивідуально відносно волосся, він ніяк не впливає на це.

Повернусь до своїх відчуттів і що хочу відмітити: волосся не виглядає жирним, не висить паклями, але на відчуття воно якесь жорстке начеб-то. Наче дадається щільність. Можливо на тонкому волоссі такий би ефект здався умісним і спрацював на користь, але на собі я не дуже його оцінила. Мені до вподоби "живе" моє волосся.

Ось такі неоднозначні досить результати дає Moroccanoil Hydrating Styling Cream: З одного боку нічого поганого не робить, а з іншого - нічого і хорошого 😁.

Гарного усім дня!

З повагою, Ксенія ✨