Олена В

BABE Laboratorios Hydro 24h Light SPF20

BABE Laboratorios Hydro 24h Light SPF20

Дуже поважаю цей іспанський бренд і іноді купую щось з їхньої лінійки. Особливо люблю їхні сироватки в ампулах. Якось напишу допис про них.

Але цей крем мене повністю розчарував.

Виробник обіцяє, що крем

-гарно зволожує шкіру протягом 24 годин

-покращує бар'єрні властивості епідермісу

-перешкоджає появі лущення та подразнення

-захищає шкіру від сухості та агресивної дії ультрафіолету

Начебто гарні "базові" обіцянки, але...

В моєму випадку я нічого з вище сказаного не відчула. Навіть головного-зволоження.



BABE Laboratorios Hydro 24h Light SPF20

1. У мене нормальний тип шкіри і я не відчуваю особливої сухості влітку і навіть взимку. Я до пізньої осені зазвичай користуюся легкими кремами-гелями і мені комфортно. Але цей крем не тільки не зволожував навіть на початку вересня, а ще й сушив мою шкіру.

Ну ок... все це індивідуально і з ким хочеш може бути. "Просто крем не підійшов",-скажете ви. І будете праві....

Але на цьому незадачі ,на жаль, не закінчилися.

2. Він жахливо скатується незалежно від того, багато ти наніс чи трохи. Він повністю не поглинається, лежить неприємною плівкою. Хоча висипів у мене особисто не викликав.

3. Конфліктував з моїм BBкремом. Це зі мною вперше. Коли наносила поверх BB крем (витримавши звичайно деякий час), відчувала дискомфорт і легке поколювання. Хотілось зразу ж змити. Якщо не змивала, доторкуючись до обличчя вони вдвох скатувалися як брудна шкіра,яку ви зазвичай скрабуєте(((. Ось так.

4. По тюбіку видно,що він майже закінчується. Так, я не люблю викидати косметику. Або дарю комусь, або використовую креми що не підійшли для рук-ніг-п'ят))).

Спочатку я хотіла його віддати чоловікові. Він деякий час намагався його приручити. Але йому він був надто жирним і викликав незначні висипи. Потім віддала мамі, їй теж не сподобався,бо обличчя після нього було наче в плівці.

Тому я забрала назад і почала використовувати для рук. І тут все теж не добре вийшло. Зволоження вистачає на хвилин 10-20))).І потім руки як тертушки.

І таке буває

Із плюсів: запах мені здався досить приємним і пакування дуже милим.

Склад Aqua, Glycerin, Diethylhexyl Carbonate, Olus Oil, Niacinamide, C12-20 Acid PEG-8 Ester, Caprylyl Methicone, Betaine, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Sodium PCA, Urea, Glutamic Ac Lysine, Gluconolactone, Allantoin, Glucose, Lactic Acid, Hydrolyzed Jojoba Esters, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Parfum, , Sodium Benzoate.

Отже, крем не змогла приручити. Звичайно відгук-це суб'єктивна річ. Але...дуже вже багато у мене мінусів вийшло.

Дякую за увагу!