Iryna Koval

13PERFUMES | SUMMER I TURNED PRETTY

13PERFUMES | SUMMER I TURNED PRETTY
13PERFUMES | SUMMER I TURNED PRETTY

13PERFUMES — мова ароматів, яка розповідає власну виразну історію.

Для себе я обрала літній та чистий SUMMER I TURNED PRETTY.

Пакування надзвичайно стильне та мінімалістичне, кожен аромат має свій колір флакону. Яскрава скляна баночка, яка так і нагадує тепле літо.

13PERFUMES | SUMMER I TURNED PRETTY

Тип аромату: фужерні.

Верхні ноти: лимон, базилік, евкаліпт, квіткові ноти.

Середні ноти: ожина, ірис, жасмин, лаванда, гвоздика, тим’ян.

Базові ноти: мускус, кумарин, пачулі, сандал, дубовий мох, ветивер гаіті.

Аромат відкривається симфонією верхніх нот лимона, базиліку, евкаліпта та квіткових відтінків. Ця комбінація створює свіжий та енергійний початок, який асоціюється з легкістю та чистотою, ніби бадьорий ранковий літній душ.

У серцевині аромату розцвітають ноти ожини, ірису, жасмину, лаванди, гвоздики та тим'яну. Ожина додає фруктовий акорд, ірис та жасмин вносять елегантність, а лаванда та тим'ян - спокій та травʼяний присмак. Ця багатогранність середніх нот надає аромату вишуканість та глибину.

В основі аромату відчуються стійкі базові ноти, такі як мускус, кумарин, пачулі, сандал, дубовий мох та ветивер гаіті. Ці компоненти додають аромату теплоту створюючи завершений та запамʼятовуючий слід.

Шлейф аромату SUMMER I TURNED PRETTY можна порівняти із теплим дотиком сонця на шкірі. Він витончено розкривається після того, як основні ноти вже освіжили та окутали вас. Основні компоненти шлейфу, такі як мускус, кумарин, пачулі та деревні ноти, плавно перетинаються, залишаючи відчуття тепла, глибини та загадковості.

На шкірі парфум тримається протягом 4-5 годин, а на одязі залишається до наступного прання. Формат 10 мл ідеально підходить, щоб носити його в сумочці та час від часу поновлювати цей прекрасний аромат.

Часом важко словами описати парфуми, тому я вирішила передати настрій аромату через фото. Яскравий, бездоганно чистий та теплий - саме так відчула цю композицію.