Kizza

Honest Products що то таке?

Honest Products що то таке?

Мені надзвичайно було приємно отримати їх в подарунок від подруги. До того навіть і не знала про даний бренд. А про нього є щось сказати. В них обширна лінійка товарів і для догляду за собою і для дому. Це і цікаво і дивно, адже зазвичай бренди фокусуються на якійсь групі товарів.

Легкий приємний крем. Я такі називаю "на літо". Не суперпоживний і не суперзволожуючий. Я б назвала його універсальним варіантом для нормальної не сухої шкіри рук.

Аромат злегка кисленький та ненав'язливий. Буде чекати на теплішу погоду, або кращий стан ручок.

Це вже історія більш зимова і щільна. Має аромат не то какао не то кокоса. Дуже приємний, аж з'їсти хочеться. Жирний, зволожуючий і поживний. Ну так це в повинно так бути, адже цей засіб позиціонується ,як баттер. Назві повністю відповідає. Користуюсь ним кожного дня, і впринципі ним "на зараз" цілком задоволена.

Ось чому важливо читати написи "виробник".

Питання до того, чого бренд окрім косметики виробляє побутову хімію - в мене одразу відпало, бо ТОВ "Бланідас" якраз на цьому і спеціалізується. А на останньому фото можна побачити всі лінійки даного ТОВ. Питання лишилось одне - чому немає в реєстрації "товари косметично-парфумерного призначення"? І за якими стандартами проходить контроль якості - як побутова хімія чи як парфумерно-косметичні товари?