Мої пусті баночки з а 2 місяці
Що я використовувала останнім часом та короткий відгук про продукти
- Nature Box Repair Vegan Conditioner With Cold Pressed Avocado Oil (Бальзам для відновлення волосся та проти посічених кінчиків з маслом авокадо холодного віджиму) в мене з Європи та ефект після нього сподобався! Особливо коли я витримувала його хвилин 10, то волосся прямо ставало дуже приємне та мʼяке. Повторю! 5/5
- Шампунь та бальзам для ослабленого волосся "Чорна смородина і кропива" на них я писала допис (https://club.makeup.com.ua/post/21120/)
- Маска для довгого і пошкодженого волосся з рослинним кератином і касторовою олією в цілому мені всі разі що я купувала цю серію вона подобалась. Але коли я стала «занурюватись» у склади продуктів, то мене трішки відлякали данні продукти, тому навряд чи повторю. 2/5
- Крем "Немає ножиць" для довгого і пошкодженого волосся мені взагалі не зайшов та «склеював» мені волосся ( хоча в нього багато позитивних відгуків, але мені не підійшов 1/5
- Пінка-шампунь Johnson's Baby Від маківки до п'ят - з дитинства обожнюю їх продукти😍 Купувала цю пінку щоб мити свого кота 😆 але користувалась і сама з чоловіком та нам дуже подобається) І склад і аромат топчик ☺️
- Міцелярна вода Bioderma Sensibio H2O Micellaire Solution це мій топчик! Улюблена міцелярка якою почала користуватись по рекомендації дерматолога. Повторю обовʼязково ще багато разів. Краще міцелярки для мене немає!
- Міцелярна вода Sane для чутливої шкіри, з пантенолом брала маленький флакончик для подорожі та взагалі не сподобалась. Пекли очі та в цілому погано змивала мейк. Не повторю. 1/5
- Очищувальний заспокійливий зволожувальний крем-гель для зневодненої чутливої шкіри обличчя та тіла, схильної до недоліків La Roche-Posay Effaclar H Iso Biome - топчик продукт. Колись завдяки цьому гелю включно вилікувала акне про яке писала у своїх дописах (https://club.makeup.com.ua/post/21686/). Приємно ним вмиватись та ніжно очищує шкіру. Періодично повторюю 5/5
- Гель-крем для душу Ziaja з ароматом какао має нереально приємний легкий аромат какао. Шкіра після нього пахне😍 Повторю! 5/5
- Гель для душу Palmolive "Оливка та Молочко" зволожуючий не сподобався аромат( та ще й не покинув ринок рф 1/5
- Крем-гель для душа FA ванільний мед 🍯 обожнюю їх гелі, пахнуть дуже солодко аж зʼїсти хочеться 😍Повторю ще 5/5
- Рідке мило для рук "Квітка апельсинового дерева" Le Petit Marseillais - шикарно пахне легкими нотками апельсину 🍊 ручки теж потім пахнуть 🥰 Повторю 5/5
- Ніжне молочко для інтимної гігієни, нормалізувальне "Жіночі трави" Зелена Аптека іноді купую для різноманіття, та вже перевірений роками хороший бюджетний продукт, думаю куплю ще 5/5
- Ополіскувач для ротової порожнини Dr.Morgen Нerbal Сare теж бюджетний, але має сильний травʼяний смак та після смак, а я таке не дуже люблю( 4/5
- Ополіскувач для порожнини рота Dr.Morgen Active Fresh такий самий але з смаком свіжості та ментолу, мені подобається 🥰 5/5
- Ополіскувач для порожнини рота "Зелений чай" Listerine для мене це найгірший ополіскувач який в мене був. Дуже бридкий смак та прямо взагалі не можу ним користуватись 🤢 2/5
Коментарі (0)