ДРУГА ШКІРА. GLASS SKIN. ПІДБІРКА НЕВАГОМИХ ТОНАЛЬНИХ ЗАСОБІВ + румʼяна та хайлайтер від Lamel.
Хочу так як моя шкіра, тільки краще!
- Можливо ви спостерігали , що трендовий вайб на glass skin( доречі це мій улюблений ефект) стає все більш популярним в 2024 році, і все більше брендів намагається зробити декоративні засоби більш доглядовими: наповнити їх корисними складовими, щоб наша шкіра була сяючою та доглянутою.
- Так от, я дуже люблю це все, і звичайно перш за все при виборі тонального засобу потрібно відштовхуватися від власного типу шкіри та від його стану, ну і звичайно ефект, який ти хочеш отримати.
- Також важливим етапом, щоб будь-який засіб ліг краще, треба гарно підготувати шкіру, максимально зволожити та наповнити, можливо додати сироватку для сяяння шкіри і лише тоді наносити вже тон (навіть, якщо мова йде про bb чи сс ) .
- Отож переходимо до моїх ТОП-5 на сьогодні. Я зібрала ті засоби, які тестувала сама і можу тебе запевнити, якщо ти хочеш красивий хелсі скін лук, тобі сподобається.
- Тональна основа для обличчя Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch, 20 мл. Взагалі мені подобається уся лінійка засобів Les Beiges : це приємні текстури, гарний здоровий фініш, ну і звичайно приємне використання. Моє відкриття цього року тон від Chanel , який вразив дійсно легкістю, найкраще підійшов відтінок B20 ( цей тон можна брати без перебільшення усім) Мінус – ціна і обʼєм попередня версія засобу була 30 мл)
- Sensai Luminous Sheer Foundation, 30 мл. Два відтінки на які варто звернути увагу : LS102 (Ivory Beige) та LS203 (Neutral Beige). Це дуже приємна справді легка та дуже зволожуюча текстура , яка залишає ефект голої шкіри, тільки краще!
- Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation. Звичайно, як же без мого улюбленого Shyseido – розяснюючий тональний флюїд з SPF 20. Я зупинилася на двох відтінках ( natural 2 , для холодної пори та natural 3 для літа). В складі має шиммер, але він відчувається натшкірі невагомо. Більш детально про ньогт у моєму дописі: https://club.makeup.com.ua/post/16902/
- Insta BB Blush від LAMEL Без румʼян не обходиться мій макіяж. Це кремові румʼяна про які чула кожна MakeUP club girl. Мій улюблений відтінок 402 ( pink blossom) . І вони справді працюючі, гарно лягають у мене навіть пальцями, без плям, проте треба зовсім трішки, пігментація висока. Головне не забувати гарно якісно очищувати шкіру.
- Lamel Professional BB Highlighter, 402 Sunstone. Цей відтінок мені дуже подобається,більше до кольору шампанського. Я вже мала раніше кремовий хайлайтер від Lamel. Насправді – це універсальний продукт не лише для обличчя. А для всього тіла, я навіть домішую його влітку до лосьйону для тіла, і роблю ніжки також glow and shine.
P. S Гарні доглянуті губи, зробити простіше, сьогодні стільки тінтів, олійок і пламперів, що очі розбігаються, проте є деякі улюблені, додала у підбірку! 💗
Коментарі (0)