Lily♥️

ДРУГА ШКІРА. GLASS SKIN. ПІДБІРКА НЕВАГОМИХ ТОНАЛЬНИХ ЗАСОБІВ + румʼяна та хайлайтер від Lamel.

ДРУГА ШКІРА. GLASS SKIN. ПІДБІРКА НЕВАГОМИХ ТОНАЛЬНИХ ЗАСОБІВ + румʼяна та хайлайтер від Lamel.
  • Можливо ви спостерігали , що трендовий вайб на glass skin( доречі це мій улюблений ефект) стає все більш популярним в 2024 році, і все більше брендів намагається зробити декоративні засоби більш доглядовими: наповнити їх корисними складовими, щоб наша шкіра була сяючою та доглянутою.
  • Так от, я дуже люблю це все, і звичайно перш за все при виборі тонального засобу потрібно відштовхуватися від власного типу шкіри та від його стану, ну і звичайно ефект, який ти хочеш отримати.
  • Також важливим етапом, щоб будь-який засіб ліг краще, треба гарно підготувати шкіру, максимально зволожити та наповнити, можливо додати сироватку для сяяння шкіри і лише тоді наносити вже тон (навіть, якщо мова йде про bb чи сс ) .
  • Отож переходимо до моїх ТОП-5 на сьогодні. Я зібрала ті засоби, які тестувала сама і можу тебе запевнити, якщо ти хочеш красивий хелсі скін лук, тобі сподобається.
  1. Тональна основа для обличчя Chanel Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch, 20 мл. Взагалі мені подобається уся лінійка засобів Les Beiges : це приємні текстури, гарний здоровий фініш, ну і звичайно приємне використання. Моє відкриття цього року тон від Chanel , який вразив дійсно легкістю, найкраще підійшов відтінок B20 ( цей тон можна брати без перебільшення усім) Мінус – ціна і обʼєм попередня версія засобу була 30 мл)
  2. Sensai Luminous Sheer Foundation, 30 мл. Два відтінки на які варто звернути увагу : LS102 (Ivory Beige) та LS203 (Neutral Beige). Це дуже приємна справді легка та дуже зволожуюча текстура , яка залишає ефект голої шкіри, тільки краще!
  3. Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation. Звичайно, як же без мого улюбленого Shyseido – розяснюючий тональний флюїд з SPF 20. Я зупинилася на двох відтінках ( natural 2 , для холодної пори та natural 3 для літа). В складі має шиммер, але він відчувається натшкірі невагомо. Більш детально про ньогт у моєму дописі: https://club.makeup.com.ua/post/16902/
  4. Insta BB Blush від LAMEL Без румʼян не обходиться мій макіяж. Це кремові румʼяна про які чула кожна MakeUP club girl. Мій улюблений відтінок 402 ( pink blossom) . І вони справді працюючі, гарно лягають у мене навіть пальцями, без плям, проте треба зовсім трішки, пігментація висока. Головне не забувати гарно якісно очищувати шкіру.
  5. Lamel Professional BB Highlighter, 402 Sunstone. Цей відтінок мені дуже подобається,більше до кольору шампанського. Я вже мала раніше кремовий хайлайтер від Lamel. Насправді – це універсальний продукт не лише для обличчя. А для всього тіла, я навіть домішую його влітку до лосьйону для тіла, і роблю ніжки також glow and shine.

P. S Гарні доглянуті губи, зробити простіше, сьогодні стільки тінтів, олійок і пламперів, що очі розбігаються, проте є деякі улюблені, додала у підбірку! 💗