Пашкова Діана

Як збулася моя мрія про власні нігтики

З самого дитинства я була гадким утенятком серед своєї родини, бо у всих дівчаток по лінії матері були шикарні природні дані - густе гарне волосся, безпроблемна кожа, гарні брови та вії, та, звичайно ж довгі та міцні нігті.

Щодо мене, то чомусь саме на мені у природи скінчились подарунки, та з дитинства я могла лише захопливо стежити за тим, як сестри роблять одна одній гарний манікюр, із смутою поглядаючи на свої тонкі огризки.

Але чим старшою я становилась, тим більше загоралася бажанням відростити власні довгі нігтики. Чого лише не пробувала - від вітамінів, до різних засобів, олійок для нігтів, лаків, зміцнювачів та іншого. Щось допомогало, щось - ні. Коли нігтики відростали хоча б на 0,5 мм - це була перемога! Ала, нажаль, довгий час це була моя максимальна довжина.

А потім я зустріла його - зміцнювач Frenchi.

І нарешті, я змогла побити свій рекорд по довжині нігтиків - 1,5 см.

Сказати що я у захваті - не сказати нічого.

Звичайно, скоріш за все це було б неможливо без використання й інших засобів (різних вітаминів, які я продовжую комплексно приймати, олійок для кутикули, кремушків, та інше). Але одне я можу сказати точно - без додаткового догляду може такого результату й небуло б, але без Frenchi - його не було б 100%.

Дуже вдячна мейкапу за те, що завдяки йому знайшла свого рятувальника <3

Просто вирішила поділитися з вами своєю радістю :)

Як збулася моя мрія про власні нігтики