Malisa

Корейська маска від польського бренду?

Корейська маска від польського бренду?

Ziaja - польський бренд, який вирішив зробити цілу серію продуктів з корейським направленням, а саме присвятили її острову Jeju.

І тут в мене одразу питання до опису маски на мейкапі: "японська олія з насіння камелії з острова Чеджу". Ви чого це Японію до Кореї приписали? Чи я чогось не розумію?

А взагалі мені ця серія подобається. Хоча б тонік - він дуже афігєзно пахне мохіто. От просто наче коктейлем обливаєшся. Кайф!

Ну і переходимо до маски.

Корейська маска від польського бренду?

Це дійсно прям чорна-чорна маска, яка хоч і здається водянистою, але не так і легко наноситься на шкіру. А змити це потім вже взагалі інша історія, хоча я для цього використовую багаторазові диски від Garnier - ось саме це дуже добре її змиває.

Маска має злегка м'ятний аромат.

І явно через додавання м'ятної ефірної олії - маска аж холодить на шкірі. Хоча читала, що у когось пече. Можливо, індивідуальна реакція?

В мене алергічної реакції вона не викликає, почервоніння шкіри або інших неприємностей.

Після використання - шкіра дуже м'яка, приємна на дотик і чорні цятки стають начеб-то трохі світліші, та і пори взагалі наче прям чистіші :)

Досить непогано, а якщо використовувати регулярно, то чорні цятки з'являються рідше.

Використовується на так уж економно, але це того варте.

Якщо шукаєте бюджетну маску для шкіри схіильної до жирності, комбінованої - рекомендую. За бюджетну суму отримаєте досить круту маску.

І мабуть ця маска прям дуже дотично відноситься до Кореї, Ziaja хотіли трошки зіграти на хайпі по корейщині... Але вийшло в них досить непогано)