YuliHrytskoff

Кавовий моделювальний скраб для тіла MyIDi SPA Sculpt Coffee Scrub

Кавовий моделювальний скраб для тіла MyIDi SPA Sculpt Coffee Scrub

От без чого я не уявляю свій догляд за шкірою тіла – так це без хорошого, якісного скрабу! Адже такий засіб як скраб ніжно відлущує верхній шар епідермісу, оновлюючи шкіру та підготовлюючи її до нанесення зволожувальних засобів, їх кращого поглинання та ефективності, а також є обов’язковою процедурою перед епіляцією та після, щоб запобігти вростанню волосся. А ще, якщо в скрабі містяться доглядові компоненти – то й сприяє додатковому зволоженню шкіри!

Не так давно в мене закінчився мій скрабчик, тому я була в пошуках нового) А так як я зараз добряче так «присіла» на косметику українського бренду MyIDi, довго обирати не довелось – вирішила взяти щось саме від нього. Серед всього асортименту скрабів обрала Кавовий моделювальний скраб для тіла MyIDi SPA Sculpt Coffee Scrub, враженнями про який і поділюсь в цьому дописі)

Скраб поміщений у прозору тару – баночку, виготовлену із якісного та міцного пластику. Дизайн елегантний та стриманий – мені дуже сподобався!

До дна баночки прикріплена інформаційна етикетка з вичерпними відомостями про засіб від виробника.

Баночка міцно закривається білою пластиковою кришечкою, що закручується на різьбу. Під кришкою знаходилась захисна фольгована мембрана.

Об’єм скрабу – 350 г.

Склад скрабу, як і в усіх інших засобах від Майді, що я брала раніше, просто чудовий! Помимо подрібнених кавових зерен, які є основою скрабу, в склад засобу також входять масла (оливкова олія, баттер ши), екстракти водоростей та кави, бджолиний віск, а також кислотний комплекс, зокрема, молочна, гліколева, лимонна та винна кислоти, які чинять потужну ексфолюючу дію. Ну і, звичайно, всі компоненти складу є абсолютно безпечними для здоров’я.

Більш детально про кожен компонент складу:

Aqua – вода, розчинник.

Coffee Seed Powder – порошок кавових зерен. Використовується в косметиці як скрабуючий компонент, відлущує відмерлі клітини шкіри. Кофеїн стимулює кровообіг, усуває набряклість, зміцнює стінки судин, посилює живлення клітин. Бореться з ознаками втоми та надає шкірі свіжості.

Caffeic Аcid – кофеїнова кислота. Потужний антиоксидант.

Olive Oil – оливкова олія. Антиоксидант, емолент.

Shea Butter – олія ши.

Cetearyl Glycoside – емульгатор.

Sorbitan Stearate – емульгатор.

Glyceryl Stearate – емульгатор, емолент.

Cetearyl Alcohol – спирт цетеариловий. Емульгатор, емолент, стабілізатор емульсії.

Coffea Robusta (Congo Coffeetree) Seed Extract - екстракт насіння кави Робуста (Конго кавове дерево).

Beeswax - віск бджолиний. Емульгатор, емолент.

Laminaria Saccharina (Sugar Kelp) Extract - вид бурих водоростей. У догляді за шкірою екстракт ламінарії цукрової використовується як зволожуюча і протизапальна добавка завдяки своїм зволожуючим і заспокійливим властивостям.

Phaeodactylum Tricornutum Extract – екстракт мікроводорості. Є клітинним детоксикантом, який бореться з клітинним та передчасним старінням, обмежуючи накопичення шкідливих окисних білків.

Lactic Acid – молочна кислота. Ексфоліант, зволожувач.

Glycolic Acid – гліколева кислота. Ексфоліант.

Citric Acid – лимонна кислота. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію. Іноді використовують як регулятор рН косметичних виробів. Буферизація.

Tartaric Acid – винна кислота. Антиоксидантні властивості. Має очищувальну та освітлюючу дію. Буферизація.

Sorbitan Caprylate – емульгатор.

Propanediol – зволожувач, розчинник.

Benzoic Acid – консервант. Зареєстрована як харчова добавка Е21. Дозволено як консервант для косметики «натурального» напрямку.

Консистенція скрабу мусово-кремова, з включенням дуже дрібно перемелених кавових зерен. Ну надзвичайно приємна! Така ламелярна… Наче збитий шоколадний крем)

Колір – молочної кави.

Запах – ммм, це щось неймовірне! Кавово-шоколадний, дуже ніжний і приємний! Ненав’язливий і не нудотний. Його хочеться вдихати і вдихати! Відчувається тільки під час використання, ну і у самій баночці. На тілі не залишається.

Використовую даний скраб 1-2 рази на тиждень після прийняття душу чи ванни. Наношу невелику кількість засобу круговими рухами на вологу шкіру, роблячи масаж, на проблемних зонах – більш інтенсивно. Виробник рекомендує залишити скраб після нанесення на шкірі на 5-10 хвилин. Я ж, зазвичай, одразу змиваю, але якщо маю трохи більше часу, то можу й залишити на декілька хвилин для кращого впливу активних речовин на шкіру. Під час нанесення скраб не осипається, як буває із сольовими чи цукровими скрабами, до того ж, його треба зовсім трішечки, оскільки він дуже легко розприділяється по шкірі, що забезпечує економне використання засобу.

Користуватися цим скрабом – це одне задоволення! Виникає відчуття, наче одночасно наносиш на тіло й скраб, і зволожувальний крем. Ексфолюючі часточки дуже дрібненькі, тому скрабування виходить дуже ніжним. З цієї ж причини скраб підійде для використання власницям навіть чутливої шкіри. Під час масажу виникає дуже приємне відчуття легкого тепла, відчувається хороший лімфодренажний ефект.

Змивається скраб дуже швидко, ванну не забруднює.

Після використання скрабу шкіра гладесенька, ніжна на дотик та сяюча. Дуже гарно зволожена – навіть немає необхідності наносити крем. При цьому, на шкірі не залишається жирної плівки, тому скраб можна використовувати безпосередньо перед процедурою епіляції.

Скраб не стягує шкіру, не провокує сухості, навпаки, забезпечує чудове зволоження.

Не подразнює шкіру, не викликає печіння чи неприємних відчуттів, навіть якщо на шкірі вже є якість подразнення чи поранення.

Алергії, висипань, чи будь-яких інших негативних реакцій скраб у мене не викликав.

Кавовий моделювальний скраб для тіла MyIDi SPA Sculpt Coffee Scrub – без сумніву, один із найкращих зі всіх, що у мене були! В нього настільки приємна консистенція й аромат, що його варто купити вже тільки за ці особливості! Дуже делікатний, абсолютно не травмує шкіру, підійде навіть для чутливої шкіри. Але, при цьому, очищає дуже якісно та ефективно! Ну і, звичайно, має хороший безпечний, в своїй більшості – натуральний, склад. Задоволена ним по всім можливим характеристикам. Дуже класний! Рекомендую від щирого серця!