Juli Butik

Шампунь твердий "Frutti" Lapush Solid Shampoo

Шампунь твердий "Frutti" Lapush Solid Shampoo
Шампунь твердий "Frutti" Lapush Solid Shampoo
Шампунь твердий "Frutti" Lapush Solid Shampoo

Ця крихітка дійсно варта уваги.

Сам брусочок не великий, всього 15г. Економно використовується.

Піниться дуже добре. Пінка ніжна та об'ємна.

Аромат неймовірний, фруктовий. Та шкода що на волоссі не тримається.

Чудово очищає шкіру голови.

Волосся після миття не плутається, має чудовий об'єм, блискуче. Мию голову зазвичай через день, волосся швидше не стало брудним.

Свербіж, та лупу не викликав.

Sodium Cocoyl Isethionate - являє собою складний ефір натрієвої солі або жирну кислоту, отриману з кокосової олії. Використовується в якості поверхнево-активної речовини, створює відчуття вологи, розчиняє олії і зменшує поверхневий натяг, а також може сприяти піноутворенню. Його розкішна піноутворююча здатність і кондиціонуючі ефекти додають волоссю і шкірі відчуття зволоження, м'якості і шовковистості. (Безпечно)

Alcohol Denat - етиловий спирт, використовується як розчинник. (Допустимо)

Cocamidopropyl Betaine - амфотерне ПАР. Похідне амідів жирних кислот кокосової олії. Має більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «натурального» напрямку. (Допустимо)

Sorbitol - аліфатичний спирт, присутній в морських водоростях, соку горобини, крохмалевмісних плодах. У косметиці використовується як зволожуючий компонент, що істотно впливає на текстуру виробу, надаючи їй особливу м'якість, пластичність і бархатистість. У рецептурах замінює гліцерин, гліколі. Зареєстрований як харчова добавка Е420. (Безпечно)

Hydrolyzed Wheat Protein - Невеликі фрагменти нетваринного білка, відомі як фітопептіди, які отримані з пшениці і містять глютен. Засоби по догляду за шкірою і косметика, що містять гідролізовані білки пшениці, можуть викликати рідкісні алергічні реакції. Часто використовується в якості поверхнево-активної речовини, піноутворюючого і зволожуючого агента. (Цілком безпечно)

Propylene Glycol - полімер пропіленгліколю, має гігроскопічні властивості. У малих дозах нетоксичний. Широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту. (Допустимо)

Cetearyl Alcohol - суміш цетилового та стеарилового спиртів. Розчинний у жирах, практично не розчинний у воді. Структуроутворювач та емолент в емульсіях (пом'якшувач). У косметиці також використовується як розчинник, емульгатор, загусник, структурна основа для інших інгредієнтів. Зменшує кількість піни, що утворюється, або повністю запобігають її появі. Виробляється синтетичним шляхом, а також з кокосової та пальмової олії. Активний інгредієнт у протимікробних препаратах. (Цілком безпечно)

Cocos Nucifera (Coconut) Oil - тверда жирна олія, плавиться при температурі 20-28°С. Одержують із копри горіхів кокосових пальм (Cocos nucifera), методом гарячого пресування. Містить лауринову (39-54%), міристинову (15-23%), каприлову, капринову, пальмітинову, олеїнову, лінолеву та інші цінні жирні кислоти. Компонент, що покращує стан шкіри, кондиціонер для волосся. Має протимікробну, гіполіпідемічну дію. Послаблює вплив УФ-випромінювання. Пом'якшує волосся та живить шкіру голови. (Безпечно)

Hydrolyzed Whey Protein Oil-Soluble - Гідролізований сироватковий білок, маслорозчинний. (Цілком безпечно)

Argania Spinosa Kernel Oil - ОЛІЯ АРГАНИ - жирна олія з насіння залізного дерева (Arganiaspinosa L. Skeel). Одержують пресуванням. Містить до 45% олеїнової та до З5% лінолевої жирних кислот, каротиноїди, ферулову кислоту, стерини, поліфеноли, вітамін Е, сквален. Прекрасно вбирається, надає шкірі м'якості, захищає від сухості та подразнення. Сприяє загоєнню саден, дрібних ран, опіків. Зменшує набряки та запалення, стимулює кровообіг. Підходить для будь-якого типу шкіри, а також для догляду за волоссям. (Цілком безпечно)

Coco Glucoside - Глюкоцід кокосу (Кокоглюкозоід) – є неіонною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в якості пінооутворюючого, очищаючого, кондиціонуючого і підвищуючого в'язкість агента для рідких миючих засобів та шампунів. Отриманий з кокосової або пальмової олії і глюкози з кукурудзи чи пшениці. Косметичний продукт, у складі якого є кокоглюкозоід, підходить навіть для чутливої ​​шкіри. Є поширеним інгредієнтом в натуральних шампунях. Він використовується замість токсичних поверхнево-активних речовин в традиційних шампунях, тобто він може забезпечити бажану піну, яку ми шукаємо в сумішах для миття волосся, не викликаючи негативних побічних ефектів подразнення шкіри голови. У цьому продукті немає відомих алергенів харчових або ароматичних речовин через спосіб обробки його інгредієнтів. Глюкоцід кокосу сумісний з усіма типами шкіри і ніжно впливає на шкіру і волосся. (Цілком безпечно)

Cyclopentasiloxane - емолент, розчинник. Дає стабільність силіконовим емульсіям, гнучкість у виробництві та розробки рецептур. (Допустимо)

Fragrance - парфумування. (Середня безпека)

Glycine - амінооцтова кислота, кристалічна речовина. Застосовується як загусник та структуроутворюючий компонент у косметичних виробах для догляду за шкірою. Зареєстрований як харчова добавка Е640. Може використовуватись у косметичних засобах «натурального» напряму. (Цілком безпечно)

Lactic Acid - МОЛОЧНА КИСЛОТА. Одержують із молочної сироватки або синтетично. Зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, що сповільнюється з віком; посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. Нормалізує процес епітелізації у вивідних протоках сальних залоз та гирлах волосяних фолікулів. Зареєстрована як харчова добавка Е270. (Цілком безпечно)

Food Colorant - барвник. (Безпечно)

Disodium EDTA - динатрієва сіль, застосовується в косметиці при виробництві засобів для догляду за шкірою та волоссям для пом'якшення водного середовища. Сам собою DISODIUM EDTA має низьку токсичність. При порушенні технології виробництва потенційно може містити dioxane (діаксан), який є найсильнішим канцерогеном. Більше того, оскільки він зв’язується з іонами металів, він запобігає накопиченню металів на шкірі, шкірі голови чи волоссі. Однак, оскільки динатрієва сіль EDTA також діє як підсилювач для посилення поглинання продукту, слід бути обережним щодо всієї формули, якщо в ній є будь-які інші потенційно шкідливі хімічні речовини/інгредієнти, які можуть вільно вбиратися в шкіру через «допомогу» з боку динатрію ЕДТА. (Допустимо)