Juli Butik

Маска регенерувальна для волосся "Яблучний оцет" L'biotica Biovax Botanic Hair Mask (пробник)

Маска регенерувальна для волосся "Яблучний оцет" L'biotica Biovax Botanic Hair Mask (пробник)
Маска регенерувальна для волосся "Яблучний оцет" L'biotica Biovax Botanic Hair Mask (пробник)

Пробника мені вистачило на два рази (Об'єм 20мл)

Консистенція масочки густа, по вологому волоссю розприділяється дуже добре. Відразу після нанесення масочка починає працювати, волосся відразу стає гладеньке та приємне на дотик. Залишала на 15 хвилин.

Має неймовірний квітково - фруктовий аромат з нотками спецій.

Маска регенерувальна для волосся "Яблучний оцет" L'biotica Biovax Botanic Hair Mask (пробник)
Маска регенерувальна для волосся "Яблучний оцет" L'biotica Biovax Botanic Hair Mask (пробник)

Відразу хочу зазначити що після масочки волосся добре піддається укладці. Присутній класний об'єм, але пухнастості немає. Волосся гладеньке та не плутається, має класний доглянутий вигляд.

Добре розгладжує та зволожує пасма.

Тепер хочу спробувати всю лінійку бренду Biovax Botanic "Яблучний оцет"

Aqua - один із основних компонентів рецептур більшості косметичних виробів: Забезпечує виробам необхідну основу, прозорість, в'язкість, концентрацію, колір, розчинник для частини інгредієнтів. (Цілком безпечно)

Cetyl Alcohol - гексадециловий спирт, використовуються в косметиці як структуроутворювачі та емоленти; як неіоногенне ПАР. (Цілком безпечно)

Cetearyl Alcohol - суміш цетилового та стеарилового спиртів. Структуроутворювач та емолент в емульсіях (пом'якшувач). У косметиці також використовується як розчинник, емульгатор, загусник, структурна основа для інших інгредієнтів. Зменшує кількість піни, що утворюється, або повністю запобігають її появі. Виробляється синтетичним шляхом, а також з кокосової та пальмової олії. (Цілком безпечно)

Ceteareth-20 - емульгатор, полімер на основі цетеарилгліколю, неіоногенний емульгатор типу М/В, емолент, поверхнево-активна речовина. Зменшує поверхневий натяг рідини, покращує змочування шкіри та волосся. Може містити потенційно токсичні домішки, такі як 1,4-діоксан. (Допустимо)

Quaternium-91 - забезпечує кондиціонування волосся, пом’якшення волосся, доставку вітаміну Е та захист кольору волосся. (Безпечно)

Acetum - Володіє природними очисними, очисними та антибактеріальними властивостями і ідеально підходить для використання з забрудненою шкірою, оскільки альфа-гідроксикислоти, які в ньому містяться, мають кератолітичні та відлущувальні властивості, які допомагають видалити мертву шкіру. Оцет (Acetum) є продуктом двоетапного процесу аеробного бродіння, коли дріжджі перетворюють прості цукри, як-от глюкозу та фруктозу, в етанол (зерновий спирт; етап виробництва вина), а потім на другому етапі в оцтову кислоту. Є натуральним і безпечним інгредієнтом для сучасних засобів по догляду за шкірою та волоссям. Завдяки багатьом корисним властивостям його використовують як антисептик, солюбілізатор, в’яжучий, антиоксидантний, очисний і підкислюючий засіб. Багатий основними мікроелементами та вітамінами, ацетум живить шкіру та покращує утримання вологи, розгладжує тонкі зморшки та надає молодості. У догляді за волоссям він бореться з лупою, мікробами та надлишком жиру, водночас очищаючи та очищаючи волосся. (Цілком безпечно)

Stearamidopropyl Dimethylamine - це катіонна поверхнево-активна речовина, яка використовується як замінник силіконів у продуктах догляду за волоссям. Він досить легко поєднується з волоссям (негативно зарядженим), утворюючи гладку плівку, але при цьому не закриває, як силікон. Він прилипає до поверхні тканини, щоб зменшити наявну статичну електрику. Враховуючи неекологічний процес виробництва, інгредієнт не дозволений у Франції, але в Німеччині Так (BDIH). (Допустимо)

Tripelargonin - Трипеларгонін ефіри рослинного походження 100% біорозкладні. Це емульгатор, який покращує дисперсію пігменту в натуральних композиціях і забезпечує пом'якшувальний ефект. (Безпечно)

Macadamia Integrifolia Seed Oil - ОЛІЯ МАКАДАМІЇ Багато вітамінами, тригліцеридами жирних кислот: стеаринової (близько 60%) та пальмітинової (21%) кислот, а також вітамінами групи В. Легко вбирається в шкіру, пом'якшує і добре живить її. Відрізняється від інших олій високим вмістом пальмітолеїнової (до 27%) кислоти, яка надає помітну регенеруючу дію на зрілу шкіру, підвищуючи її еластичність. Легко вбирається у верхні шари шкіри. Покращує структуру волосся та нігтів, зменшує запальні процеси. (Безпечно)

Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid Copolymer - Сополімер гідрогенізованої касторової олії/себацинової кислоти утворюється шляхом хімічної реакції між гідрогенізованою (напівтвердою) касторовою олією та себациновою кислотою, карбоновою кислотою, яка іноді використовується як регулятор рН у продуктах по догляду за шкірою. Отриманий інгредієнт має довгострокові пом’якшувальні та розгладжувальні властивості, які благотворно впливають на шкіру та волосся.

Унікальні структурні властивості цього інгредієнта дозволяють йому заповнювати місця пошкодження шкіри та волосся, створюючи помітно більш гладке відчуття. (Безпечно)

Rosmarinus Officinalis Leaf Extract - РОЗМАРИН ЛІКАРСЬКИЙ (Rosmarinus offlcinalis L.) - вічнозелений напівчагарник сімейства губоцвіті Lablatae. Має антибактеріальні властивості та антигрибкову активність, тонізує шкіру, освіжає, стимулює кровообіг, має антисептичні та протизапальні дії, знімає подразнення шкіри, знімає м'язову втому, зміцнює волосся. (Цілком безпечно)

Acorus Calamus Root Extract - АІРА БОЛОТНОГО Екстракт кореня - багаторічна трав'яниста рослина сімейства ароїдних. Кореневище містить ефірну олію, глюкозид акорін, крохмаль, смолу, дубильну речовину. З підсушеного коріння А.б. витягують ефірну олію пряного запаху, що застосовується у віддушках для мила, у виробництві лікерів та харчових есенцій, Містить терпени (пінен, проазулен, каламен, каліфен, камфора), дубильні речовини, смоли, аскорбінову кислоту, гіркий глікозидакорин, алка також до 25-40% крохмалю. Екстракт коренів і кореневищ має тонізуючу, протизапальну, фунгіцидну дію. Використовується у препаратах проти лупи, у засобах догляду за ногами. (Безпечно)

Rubus Chamaemorus Fruit Extract - також відома як морошка, є багатим джерелом антоціанів, бета-каротину та вітаміну Е. Також містять численні антиоксиданти, мікроелементи та жирні кислоти, які відновлюють і допомагають помітно відновити пошкоджену шкіру. Мають сильні заспокійливі властивості.

(Безпечно)

Mentha Piperita Leaf Extract - М'ЯТА (Mentha), може викликати алергічні реакції (Допустимо)

Cetrimonium Methosulfate - Метосульфат цетрімонію не є сульфатом, тому його поверхнево-активні властивості відносно дуже м’які. Забезпечує згущення, пом'якшення та кондиціонування. Антимікробний, антистатичний, емульгуючий, кондиціонуючий засіб для волосся та поверхнево-активна речовина. (Середня безпека)

Propanediol - ПРОПАНДІОЛ (ZEMEA PROPANEDIOL™) – гліколь високого ступеня очищення, отриманий із відновлюваних джерел (кукурудзяного цукру). Натуральна альтернатива традиційним гліколям - пропіленгліколю, бутиленгліколю, гліцерину. Продукт схвалено Ecocert. Посилює дію консервантів, виступає як розчинник і носій для активних інгредієнтів, емолент. (Допустимо)

Glycerin - Гліцерин - основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження. Відрізняється високою гігроскопічності і тому використовується тільки в розбавленому вигляді. Може поглинати з повітря до 40% води по відношенню до початкової маси. Додають у косметичні засоби (креми та гелі) частково для зниження випаровування води. Відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження. (Цілком безпечно)

Lavandula Angustifolia Flower Extract - ЛАВАНДА СПРАВЖНЯ (Lavandula Angustifolia), має очищаючу, дезодоруючу, освіжаючу, тонізуючу дію. Покращує стан шкіри, особливо жирної (Безпечно)

Salvia Officinalis Leaf Extract - Екстракт листя шавлії (Salvia officinalis), маює антиоксидантну, очищаючу, антибактеріальну, антисептичну, протизапальну, пом'якшувальну, тонізуючу дію. Зволожує сухе волосся та захищає від ламкості, лупи. (Безпечно)

Thymus Vulgaris Flower/ Leaf Extract - ТІМ'ЯНА ЗВИЧАЙНОГО ЕКСТРАКТ, використовується як віддушка. (Цілком безпечно)

Prunus Armeniaca Fruit Extract - ЕКСТРАКТ АБРИКОСА Має чудові антиоксидантні властивості, захищає шкіру та волосся від окислювальних процесів і руйнування клітин. (Безпечно)

Prunus Persica Fruit Extract - ПЕРСИК ЗВИЧАЙНИЙ (Persica vulgaris) Містяться органічні кислоти (яблучна, лимонна та ін), вітаміни А, В1, В2, В1?, РР, С, ефірна олія. Має протизапальні, антиоксидантні та бактерицидні властивості. (Безпечно)

Pyrus Malus Fruit Extract - ЯБЛУНЯ (Malus), містять пектинові речовини, білки, катехіни, органічні кислоти (яблучна, винна, лимонна, хлорогенова, саліцилова, арабінова, борна, аскорбінова), вітаміни В1, В2, В3, каротин, цукру, клітковину, фосфору, флавоноїди, амігдалін, ефірна та жирна олії. Використовуються в косметичних виробах як поживний, зволожуючий, вітамінізуючий, пом'якшувальний, в'яжучий, тонізуючий і освіжаючий компонент. (Безпечно)

Polysorbate 80 - Неіоногенне ПАР. Емульгатор, диспергатор, піногасник. Гарний солюбілізатор. (Допустимо)

Parfum - парфумування. (Середня безпека)

Citric Acid - ЛИМОННА КИСЛОТА, отримують із природних рослинних джерел (лимон, брусниця та інших.) чи ферментацією з цукру. Використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію. (Цілком безпечно)

Sodium Benzoate - натрієва сіль бензойної кислоти, використовується як антисептик та консервант у харчовій, медичній та косметичній промисловості. Нетоксичний. Зареєстрований як харчова добавка Е211. (Безпечно)

Potassium Sorbate - калій сорбіновокислий, калієва сіль сорбінової кислоти, консервант, що активно пригнічує дріжджі, бактерії, плісняві гриби. Може мати природне та синтетичне походження. Зареєстрований як харчова добавка Е202. (Безпечно)

Phenoxyethanol - Феноксиетанол синтетичний продукт. Використовується як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент, ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Існують суперечливі дані про його безпеку. Найбільше занепокоєння викликано зареєстрованими випадками поганої реакції шкіри та взаємодії нервової системи у немовлят. В даний час FDA дозволяє використовувати цей інгредієнт в косметиці, а також як непряму харчову добавку. Вважається, що феноксіетанол спричиняє пошкодження центральної нервової системи у немовлят. Однак не існує відомого значного ризику для матері чи інших здорових дорослих без алергії. Однак слід пам’ятати про накладання занадто великої кількості продуктів, що містять цей інгредієнт, оскільки він може накопичуватися. (Допустимо)

Ethylhexylglycerin - ЕТИЛГЕКСИЛГЛІЦЕРИН – моноалкіловий ефір гліцерину. Один із найсильніших «зелених» консервантів, за силою порівняний із парабеновими аналогами. Ще одна з переваг - неформальдегідовиділяюча. Може бути використаний у широкому діапазоні рН. Одержують із різних зернових культур. (Безпечно)

Limonene - міститься в апельсиновому маслі, практично у всіх цитрусових та багатьох інших ефірних оліях. Використовується в парфумерних композиціях та віддушках різного призначення в концентрації до 30%, є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (Допустимо)

Linalool - рідина з сильним квітковим запахом та деревним відтінком. Входить до складу ефірних олій рожевого дерева, лаванди, лавандина, мускатної шавлії, коріандру, петігренового масла та ін. Часто використовується в парфумерних композиціях і віддушках різного призначення, а також служить важливим вихідним напівпродуктом для синтезу гами інших запашних речовин та вітаміну Е. (Допустимо)

Benzyl Salicylate - використовується при складанні парфумерних композицій, ароматизаторів для мила та миючих засобів, як фіксатор запаху. Внесений до списку речовин, які можуть викликати алергічні реакції. (Допустимо)

Citronellol - ненасичений спирт жирного ряду. Безбарвна в'язка рідина із запахом троянди. Присутня в геранієвому та рожевому ефірних оліях, винограді. Виділяють із геранієвої олії або отримують гідруванням гераніолу. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (Допустимо)

Hexyl Cinnamal - гексилциннамаль, масляниста рідина жовтого кольору із зеленуватим відтінком та квітковим запахом, що нагадує запах жасмину. Застосовується для складання парфумерних композицій, штучних ефірних олій, ароматів різного призначення в концентрації до 30%., є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (Допустимо)