Найкращий скраб з користю для здоров'я.
Це вже не перший скраб від Бішофіт, який я пробувала і дійсно бачу від них ефект (не тільки косметичний 🛀🏻).
Вперше спробувала їх кавовий скраб та і загалом познайомилася з брендом в 2020 році. І вже тоді їх скраб став для мене особливим. За ці три+ роки, можу сказати - кавовий☕ та трояндовий 🌹мої безсумнівні фаворити!
І так, за ці роки я пробувала чимало різних скрабів: цукрові, сольові, цукрово-сольові, від різних брендів, але магнієві від Бішофіт заполонили моє серце ❤️ І навіть пробувавши нові, я завжди повертаюся до цих.
Склад:
У складі бренд використовує тільки натуральні компоненти: магнію хлорид (магнієва сіль), екстракт троянди, абрикосова пудра, гліцерин, ксантанова камедь, вода.
Оформлення та упакування:
Раніше у бренду був тільки 500 г формат скрабів, але тепер є і 300 г, це чудовий варіант для того, аби спробувати данний засіб.
Скраб представлений в пластиковій баночці з пластиковою мембраною всередині (яка ну дуже легко підіймається). Н а упаковці є детальна інформація про засіб (її небагато, але все зібрано по суті): склад, опис та рекомендації щодо застосування.
Оформлення баночок до речі за останні роки змінилося і тепер воно мені більше подобається 🥰
Аромат та текстура:
Аромат:
Відкривши ту пластикову мембрану можна почути нереально смачний аромат, що схожий на малиново-сливове варення? А може це варення з чайної троянди 🌹? Пам'ятаю моя покійна бабуся варила трояндове варення, коли я була малою 🥺 Боже, як же воно смачно пахло на всю квартиру, слина текла від бажання швидше скуштувати його 🤤
Ну дійсно приємно вразив мене. Я знаєте інколи боюся брати засоби з ароматом троянди, бо буває таке, що аромат наче старих трояндових парфумів ... Але тут на щастя такого немає 🥰
І до речі, після використання аромат ще деякий час залишається на шкірі (а я так радію 😁)
Текстура:
Текстура густа в ній видно невеличкі часточки магнієвої солі, дрібні часточки абрикосової кістки та все це поєднано з екстрактом рози (як бачите, воно такого насиченого кольору вишнево-рожевої троянди). Він загалом такий вологий, але не містить скріплючих компонентів, тому, може зоовсім трошки 🤏🏻 осипатися.
І як ви змогли зрозуміти по текстурі, скраб призначений для "хорошого" масажу, не делікатний варіант. Я люблю такий варіант скрабування, так як відчуваю від нього ефективність, а не просто погладжування.
Використання скрабу, його користь та нюанс:
Використовую його 1-2 рази на тиждень. Наношу зазвичай на трошки вологу шкіру, але не на зовсім мокру, інакше сольові часточки швидко розтануть і не буде того ефекту "скрабування", який нам потрібен.
Зазвичай використовую його на руки, плечі, ноги та дупцю 🤭 масажуючими рухами, різної інтенсивності (дивлячись по відчуттям). Головне робити це бережно та насолоджуючись процесом, до повного розчинення сольових часточок. З думками НЕ "так треба пошвидше поскрабуватися і бігти по справам". А виділити час для піклування про своє здоров'я. Бо магнієві скраби (на основі магнієвої солі) - це про користь для здоров'я: про насичення організму магнієм, про виведення токсинів та для того, аби розігнати лімфу (а це імунітет, здоров'я крові і багатьох внутрішніх органів та загалом нашої краси).
Під час використання може бути легке пощіпування/печіння, це дія магнію. Про такий "ефект" виробник попереджає (є інформація на баночці). А ось я особисто помітила, що коли в мене конкретна нестача магнію організмі, такий "ефект" помітно відчутний. А коли я раніше пропивала магній і використовувала скраб, то печіння взагалі не було 🤔 Мабуть це і говорить про нестачу магнію в організмі.
Абрикосові часточки:
Коли сольові часточки розчиняться, на тілі залишаються малі часточки абрикосової кістки, ними також можна продовжити робити масаж, але він вже буде таким мінімалістичним. П ісля можна трошки потримати скраб на тілі, щоб магній ще краще поглинувся у шкіру.
Завершальний етап скрабування:
Я після скрабування зазвичай змиваю скраб теплою водою, або після нього приймаю душ з гелем. Але, виробник рекомендує використовувати скраб після прийняття душу, щоб магній й надалі працював на шкірі.
Але оскільки я гіпотонік (коли людина страждає зниженим тиском), то мені масажу без додаткового тримання скрабу на шкірі більш ніж вистачає.
Ефект після використання:
🌹скраб чудово видаляє омертвілі клітини
🌹при регулярному використанні зменшує лущення
🌹насичує організм магнієм (а його користь можна описувати статтями)
🌹покращує роботу лімфи
🌹 очищує пори (подекуди помітила, що він зменшує кількість чорних цяток та закритих комедонів на шкірі тіла)
🌹 зменшує запалення (так як, магній має підсушуючу дію) в мене іноді вони з'являються на спині/плечах
🌹 пом'якшує шкіру та загрубілі ділянки
🌹 робить шкіру гладкою та більш пружною на дотик
🌹заспокоює, розслаблює та знімає напругу (ось прям дуже відчутний ефект релаксу)
🌹 покращує сон (при накопиченому використанні)
🌹при використанні на зону ніг нижче колін, зменшує СНН (синдром неспокійних ніг) в нічний час, таке часто буває при нестачі магнію в організмі
Незважаючи на те, що під час скрабування відчувається легка маслянистість, після змивання теплою водою, залишків скрабу на шкірі взагалі не залишається жирної плівки. І при цьому всьому шкіра достатньо зволожена.
Підвожу підсумок:
Розхід скрабу досить економічний, мені особисто надовго його вистачає (хоча і використовую його на плечі, руки, ноги та дупцю 😁).
Ефект цих скрабів перевірений мною особисто, вже не один рік. Я їх дуже люблю і як ви вже зрозуміли бачу від них не тільки гарний косметичний ефект, а й користь для здоров'я. Тому - це моя щира рекомендація 🫶🏻
Коментарі (0)