Найкращий скраб з користю для здоров'я.
Це вже не перший скраб від Бішофіт, який я пробувала і дійсно бачу від них ефект (не тільки косметичний 🛀🏻).
Вперше спробувала їх кавовий скраб та і загалом познайомилася з брендом в 2020 році. І вже тоді їх скраб став для мене особливим. За ці три+ роки, можу сказати - кавовий☕ та трояндовий 🌹мої безсумнівні фаворити!
І так, за ці роки я пробувала чимало різних скрабів: цукрові, сольові, цукрово-сольові, від різних брендів, але магнієві від Бішофіт заполонили моє серце ❤️ І навіть пробувавши нові, я завжди повертаюся до цих.
Склад:
У складі бренд використовує тільки натуральні компоненти: магнію хлорид (магнієва сіль), екстракт троянди, абрикосова пудра, гліцерин, ксантанова камедь, вода.
Оформлення та упакування:
Раніше у бренду був тільки 500 г формат скрабів, але тепер є і 300 г, це чудовий варіант для того, аби спробувати данний засіб.
Скраб представлений в пластиковій баночці з пластиковою мембраною всередині (яка ну дуже легко підіймається). На упаков ці є детальна інформація про засіб (її небагато, але все зібрано по суті): склад, опис та рекомендації щодо застосування.
Оформлення баночок до речі за останні роки змінилося і тепер воно мені більше подобається 🥰
Аромат та текстура:
Аромат:
Відкривши ту пластикову мембрану можна почути нереально смачний аромат, що схожий на малиново-сливове варення? А може це варення з чайної троянди 🌹? Пам'ятаю моя покійна бабуся варила трояндове варення, коли я була малою 🥺 Боже, як же воно смачно пахло на всю квартиру, слина текла від бажання швидше скуштувати його 🤤
Ну дійсно приємно вразив мене. Я знаєте інколи боюся брати засоби з ароматом троянди, бо буває таке, що аромат наче старих трояндових парфумів ... Але тут на щастя такого немає 🥰
І до речі, після використання аромат ще деякий час залишається на шкірі (а я так радію 😁)
Текстура:
Текстура густа в ній видно невеличкі часточки магнієвої солі, дрібні часточки абрикосової кістки та все це поєднано з екстрактом рози (як бачите, воно такого насиченого кольору вишнево-рожевої троянди). Він загалом такий вологий, але не містить скріплючих компонентів, тому, може зоовсім трошки 🤏🏻 осипатися.
І як ви змогли зрозуміти по текстурі, скраб призначений для "хорошого" масажу, не делікатний варіант. Я люблю такий варіант скрабування, так як відчуваю від нього ефективність, а не просто погладжування.
Використання скрабу, його користь та нюанс: