Mila__Mi

Найкращий скраб з користю для здоров'я.

Найкращий скраб з користю для здоров'я.
Найкращий скраб з користю для здоров'я.
Найкращий скраб з користю для здоров'я.

Вперше спробувала їх кавовий скраб та і загалом познайомилася з брендом в 2020 році. І вже тоді їх скраб став для мене особливим. За ці три+ роки, можу сказати - кавовий☕ та трояндовий 🌹мої безсумнівні фаворити!

І так, за ці роки я пробувала чимало різних скрабів: цукрові, сольові, цукрово-сольові, від різних брендів, але магнієві від Бішофіт заполонили моє серце ❤️ І навіть пробувавши нові, я завжди повертаюся до цих.

У складі бренд використовує тільки натуральні компоненти: магнію хлорид (магнієва сіль), екстракт троянди, абрикосова пудра, гліцерин, ксантанова камедь, вода.

Раніше у бренду був тільки 500 г формат скрабів, але тепер є і 300 г, це чудовий варіант для того, аби спробувати данний засіб.

Скраб представлений в пластиковій баночці з пластиковою мембраною всередині (яка ну дуже легко підіймається). На упаковці є детальна інформація про засіб (її небагато, але все зібрано по суті): склад, опис та рекомендації щодо застосування.

Оформлення баночок до речі за останні роки змінилося і тепер воно мені більше подобається 🥰

Аромат:
Відкривши ту пластикову мембрану можна почути нереально смачний аромат, що схожий на малиново-сливове варення? А може це варення з чайної троянди 🌹? Пам'ятаю моя покійна бабуся варила трояндове варення, коли я була малою 🥺 Боже, як же воно смачно пахло на всю квартиру, слина текла від бажання швидше скуштувати його 🤤

Ну дійсно приємно вразив мене. Я знаєте інколи боюся брати засоби з ароматом троянди, бо буває таке, що аромат наче старих трояндових парфумів ... Але тут на щастя такого немає 🥰

І до речі, після використання аромат ще деякий час залишається на шкірі (а я так радію 😁)

Текстура:
Текстура густа в ній видно невеличкі часточки магнієвої солі, дрібні часточки абрикосової кістки та все це поєднано з екстрактом рози (як бачите, воно такого насиченого кольору вишнево-рожевої троянди). Він загалом такий вологий, але не містить скріплючих компонентів, тому, може зоовсім трошки 🤏🏻 осипатися.

І як ви змогли зрозуміти по текстурі, скраб призначений для "хорошого" масажу, не делікатний варіант. Я люблю такий варіант скрабування, так як відчуваю від нього ефективність, а не просто погладжування.

Використовую його 1-2 рази на тиждень. Наношу зазвичай на трошки вологу шкіру, але не на зовсім мокру, інакше сольові часточки швидко розтануть і не буде того ефекту "скрабування", який нам потрібен.

Зазвичай використовую його на руки, плечі, ноги та дупцю 🤭 масажуючими рухами, різної інтенсивності (дивлячись по відчуттям). Головне робити це бережно та насолоджуючись процесом, до повного розчинення сольових часточок. З думками НЕ "так треба пошвидше поскрабуватися і бігти по справам". А виділити час для піклування про своє здоров'я. Бо магнієві скраби (на основі магнієвої солі) - це про користь для здоров'я: про насичення організму магнієм, про виведення токсинів та для того, аби розігнати лімфу (а це імунітет, здоров'я крові і багатьох внутрішніх органів та загалом нашої краси).

Під час використання може бути легке пощіпування/печіння, це дія магнію. Про такий "ефект" виробник попереджає (є інформація на баночці). А ось я особисто помітила, що коли в мене конкретна нестача магнію організмі, такий "ефект" помітно відчутний. А коли я раніше пропивала магній і використовувала скраб, то печіння взагалі не було 🤔 Мабуть це і говорить про нестачу магнію в організмі.

Коли сольові часточки розчиняться, на тілі залишаються малі часточки абрикосової кістки, ними також можна продовжити робити масаж, але він вже буде таким мінімалістичним. Після можна трошки потримати скраб на тілі, щоб магній ще краще поглинувся у шкіру.

Я після скрабування зазвичай змиваю скраб теплою водою, або після нього приймаю душ з гелем. Але, виробник рекомендує використовувати скраб після прийняття душу, щоб магній й надалі працював на шкірі.

Але оскільки я гіпотонік (коли людина страждає зниженим тиском), то мені масажу без додаткового тримання скрабу на шкірі більш ніж вистачає.

🌹скраб чудово видаляє омертвілі клітини
🌹при регулярному використанні зменшує лущення
🌹насичує організм магнієм (а його користь можна описувати статтями)
🌹покращує роботу лімфи
🌹 очищує пори (подекуди помітила, що він зменшує кількість чорних цяток та закритих комедонів на шкірі тіла)
🌹 зменшує запалення (так як, магній має підсушуючу дію) в мене іноді вони з'являються на спині/плечах
🌹 пом'якшує шкіру та загрубілі ділянки
🌹 робить шкіру гладкою та більш пружною на дотик
🌹заспокоює, розслаблює та знімає напругу (ось прям дуже відчутний ефект релаксу)
🌹 покращує сон (при накопиченому використанні)
🌹при використанні на зону ніг нижче колін, зменшує СНН (синдром неспокійних ніг) в нічний час, таке часто буває при нестачі магнію в організмі


Незважаючи на те, що під час скрабування відчувається легка маслянистість, після змивання теплою водою, залишків скрабу на шкірі взагалі не залишається жирної плівки. І при цьому всьому шкіра достатньо зволожена.

Розхід скрабу досить економічний, мені особисто надовго його вистачає (хоча і використовую його на плечі, руки, ноги та дупцю 😁).

Ефект цих скрабів перевірений мною особисто, вже не один рік. Я їх дуже люблю і як ви вже зрозуміли бачу від них не тільки гарний косметичний ефект, а й користь для здоров'я. Тому - це моя щира рекомендація 🫶🏻