Strange Love

Maybelline Lifter Plump: Шалена новинка для збільшення губ

Maybelline Lifter Plump: Шалена новинка для збільшення губ
Maybelline Lifter Plump: Шалена новинка для збільшення губ

Спочатку мені було навіть трішки лячно його тестувати: мережею вже ширяться відгуки про те, що він дуже сильно пече. Блиск дійсно розігріває шкіру, але ефект, який він дає, просто неймовірний! Поговоримо про це далі!

Почати хочу з палітри, адже, як на мене, лінійка Lifter Plump має значно красивіші відтінки, ніж класична серія Lifter Gloss. Я вагалася між покупкою трьох відтінків:

001 BLUSH BLAZE
002 MAUVE BITE
003 PINK STING

Проте обрала сама 002. Відтінок 002 MAUVE BITE - це неймовірний пастельний нюдово-рожевий з дрібним шиммером. Він ідеально підходить для повсякденного носіння. Тепер він мій фаворит серед усіх Lifter Gloss.


Дизайн схожий до класичної лінійки Lifter Gloss: той самий зручний аплікатор, той же ефективний обмежувач на "горлі" флакону.


Стійкість у Maybelline New York Lifter Plump така ж, як і у класичної серії, тому розраховуйте на 2-4 години нОски.


Плампер не сушить губи, скоріше навпаки діє в якості зволожуючого бальзаму, не дивлячись на подразнюючий ефект чилі.

Maybelline Lifter Plump: Шалена новинка для збільшення губ

А тепер підходимо до найцікавішої частини. Ефект збільшення. Одразу скажу, що максимальний пік набряклості після нанесення стається через 20-30 хв, не раніше, губи справді збільшуються на 1-2 мм. Але цього достатньо, аби побачити різницю.


Я цілях експерименту я нанесла блиск лише на одну частину губ, тож судіть самі.


Maybelline New York Lifter Plump справді дуже сильно пече, проте не критично, уже за кілька хвилин звикаєш до поколювання. Головне не злизувати його, інакше є ризик, що почне першіти в горлі.


Ефект мені сподобався, проте не завжди у мене є бажання носити плампер. Якби ж схожі ніжні відтінки з'явилися в класичній серії блисків Lifter Gloss, надала б перевагу класиці. Адже у мене і без того великі губи.

В цілому, я задоволена цим блиском. Він дійсно виконує свої обіцянки. Якщо ви шукаєте блиск, який не тільки буде красиво виглядати, але і збільшить ваші губи, то я рекомендую вам спробувати Maybelline New York Lifter Plump у відтінку 002 MAUVE BITE.