paulina

Догляд за волоссям /hair routine

Догляд за волоссям /hair routine

Я як справжня жінка то стрижу каре то відрошюю волосся. Коли в мене було каре я пам'ятаю о 06:30 з брашем за 100 гривень з eva у руках стою та палю своє волосся гарячим повітрям. Зараз згадуючи це хочеться сльозу пустити! Кожного дня собі рвала волосся цим гребінцем й мене це не зупиняло . Вирішивши що мені набридло коротке волосся починаю відрощуювати і так проходить місяці 4 .
Надивившись Tik Tok купую собі розчіску Janek, змінюю шампунь від kallos з бананом який сушив моє волосся. Купую маску , термо захист і невже ж моє волосся набуває здорового вигляду. Як ми знаємо механічно пошкоджене волосся неможливо востановити тільки обрізати. Я вирішую зробити кератин для візуального ефекту.
Зараз ефекту від кератину не помітно бо він +/- змився проте волосся має здоровий блиск та м'якеньке. На кінцях спереду якщо придивитися є ще пошкодження проте воно скоро уйде з обрізанням кінців.

Догляд за волоссям /hair routine

Отож який мій догляд зараз:
Маючи жирну шкіру голови я мию волосся кожного дня ( якщо не лінь🤭) .
1. Шампунь Garnier Fructis "Заряд свіжості"
Це мій фаворит до ціна=якість. Добре очищює не пересушуючи довжину, має приємний запах та гарно піниться.
2. Маска Rated Green Cold Brew Rosemary Balancing Scalp Pack
Ціна:990 ( купувала на знижці за 792 )
Маска приємно пахне травами, бо у складі розмарин. Її можна наносити на шкіру голови та на довжину , і це великий+. Вона мене підкупила саме цим,бо звичайну маску ми не наносимо на маленьке волосся позаду через миття головою вниз.
Розхід економний мені на середню довжину вистачило на 3 місяці при використанні 3-4 рази на тиждень.
3.Термозахист Keen Strok Bi-Phase Leave-In Conditioner
Ціна: 643
Я використовую на етапі термозахисту ,бо у складі є селікони.Цей спрей самий звичайний не більше не менше, волосся не суше та вау не робить.
Я б його не радила , за ці кошти можна щось дієвіше придбати.
4. Масло для кінців MoroccanOil Oil Treatment For All Hair Types
Ціна:270 за 10мл.
Купую вдруге! Його вистачає на 3-5 місяців дивлячись як активно користуватися. Масло на 10/10 приємний аромат та виконує свою функцію. Планую купувати щє.