Strange Love

Bor-Tox Peptide Ampoule: Ботокс в флаконі?

Bor-Tox Peptide Ampoule: Ботокс в флаконі?
Bor-Tox Peptide Ampoule: Ботокс в флаконі?

Почну з того, чого через ремонт і завантаженість я перестала використовувати ретиноїди. Мені хотілося помитися і лягти у ліжко. Тепер про це дуже жалкую, бо кожна спроба повернутися перетворюється на кошмар та подразнення шкіри. Тому я вирішила наразі звернутися по допомогу до пептидів, які також славляться тим, що борються з першими проявами старіння шкіри. Тут мені і пригодився семпл Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule, подарований Олею Seagul.


Сироватка має легку текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи липкості або жирності. Аромат відсутній, колір сироватки світло-молочний, з певною теплинкою. Розхід мінімальний.

Я наносила сироватку ввечері після очищення шкіри і перекривала базовим кремом Cerave.


Через тиждень я помітила, що шкіра стала виглядати значно краще. Особливо добре помітно зміни на лобі: зникли дрібні заломи. Також я помітила, що шкіра стала більш еластичною, зволоженою та сяючою. Пробіотики в складі добре відновили шкіру, позбавили почервоніння та дискомфорту.


Звичайно, за кілька днів неможливо позбутися глибоких зморшок, але для профілактики та усунення дрібних зморшок ця сироватка ідеальна. Тепер хочу придбати повну версію на час зими. Наскільки знаю, виробник провів ребрендинг і тепер це Peptide-Tox Bor Ampoule, а не Bor-Tox Peptide Ampoule.

Bor-Tox Peptide Ampoule: Ботокс в флаконі?