Ya Yana

І нехай весь світ зачекає...

І нехай весь світ зачекає...

Продукцію від Shelly я часто бачу у майстрів манікюру. Вона підкорила багатьох дівчат клубу, і коли мені потрібно щось нове для ручок-ніжок, я одразу знаю, який бренд на мейкапі відкривати. Вже користувалась шкарпетками для живлення шкіри стоп та скрабом для ніг, і дуже сподобалися обидва продукти.

Я продовжу рюмсати тут на тему морозів, вибачте. Але мої руки просто вимагають підсилення догляду в таку погоду. Так, зізнаюся, я нехтую вдяганням рукавичок, бо навіть ті, що пристосовані до смартфону, мені незручні.

Проте, не все так катастрофічно, шкіра не лущиться. Просто кутикула дуже хоче, щоб про неї попіклувалися, не говорячи вже про валіки, які стають дуже грубими, а в деяких місцях і зовсім білішають. Олійками та кремами тут не обійдешся.

Отож, трохи поскаржилися, йдемо виправляти.

І нехай весь світ зачекає...

Ця маска для рук просто створена для тих днів, коли "я не хочу нічого вирішувати, у мене лапки". В буквальному сенсі.😅 Інколи я розтягую процедуру тим, що роблю по одній руці, бо зробити одразу дві фізично не зручно. Але, бувають дні, коли хочеться законно відмазатися від будь-яких справ, навіть перед самою собою, хоча б на 20-25 хвилин. Саме стільки маску потрібно тримати.

Детальна інструкція є на пакованні, але я хочу додати практичні нюанси, які знайшла в процесі використання. За консистенцією - це порошок. Він замішується із водою (в пропорціях 20 г на 70 мл). Я замішую це усе прямо в кришечці, бо їх там дві: та, що закручується і допоміжна накладна. У першій дуже зручно замішати, і очистити її потім легко, адже рідина перетворюється на желе.

Так, у вас вийде густенька рідина, яку потрібно швидко нанести на руки, бо вона застигає, і оком не встигаєш моргнути. Скоріше за все, зняти її одним шаром у вас не вийде. Це будуть такі шматочки желе, які не варто знімати над раковиною чи у ванній, бо назад в рідину вони не перетворяться і стік буде забитий, їх можна лише викинути.

Можливо хтось пам'ятає цю дитячу розвагу? Налити клей ПВА на руку і відривати зі шкіри😂 Тут приблизно те саме, але на пальчиках вам знадобиться трохи більше терпіння. Процес знімання з двох рук зайняв у мене приблизно 5-7 хвилин.

Аромат стоїть неймовірний. Це троянда і щось ще хімозненьке з нотами чистоти. Він в мене лишається на руках до самого вечора, навіть при митті рук.

Результат. На жаль, передати його на фото не вийде. Я б з задоволенням дала вам помацати свою ручку, але інтернет-технології ще туди не дійшли, тож доведеться вірити. Руки - шовк. Їх постійно хочеться чіпати, бо вони гладесенькі. Окрім цього, маска ніби трошки відбілює шкіру та вирівнює її тон. Валіки дійсно пом'якшали, кутикула живе своє краще життя.

Виробник рекомендує робити маску декілька разів на тиждень. Старатимуся знаходити на це час, бо ефект мені дуже сподобався.

Дякую, що приділили увагу посту! ❤️ Усім бажаю мати гладенькі ручки та зволожені кутикули.❤️