MAXIMOVA🌷

Маємо чим пишатися‼️🇺🇦 #madeinukraine

Маємо чим пишатися‼️🇺🇦 #madeinukraine
Маємо чим пишатися‼️🇺🇦 #madeinukraine

💛Sane - функціональна косметика по догляду за обличчям.

Бюджетний бренд, який давно зарекомендував себе на ринку. Я пробувала багато засобів, але на повторі вже другий рік поспіль - маска з цинком.

💙HIRUDO DERM — косметика з біологічно активними речовинами медичної п'явки.

З цим брендом мене познайомила косметолог дуже багато років тому. Зараз же хочу звернути вашу увагу на їх дуже бюджетний і такий необхідний сонцезахисний крем 50+.

💛MAREVE парфумована косметика для тіла. Зараз знайомлюсь з їх парфумованою водою Secret Sense, а в списку бажань закріплено ще декілька баночок дня майбутніх покупок😍

Маємо чим пишатися‼️🇺🇦 #madeinukraine

З цим брендом мене познайомив магазин Мейкап, за що дуже вдячна! Ці засоби відкриття для мене: перші доглядові носочки для моїх ніг, перші гідрогелева маска для рук🥰☺️ Ці баночки - домашнє спа! Скоро зроблю повноцінний допис про цей боксик.

Купувала три засоби - всі сподобались. Той випадок, коли все чудово ззовні та всередині! Хочу ще купувати їх косметику😊 на черзі майбутніх покупок - ензимний пілінг та якась сиворотка (ще не визначилась яка саме).

Бюджетні засоби, які (я вважаю) мають бути представлені на рину. Їх баночки - це естетичне задоволення, а вміст вже має своє коло поціновувачів!

Натуральна кокосова косметика для тіла та волосся. Це неймовірно класні продукти, які встигли полюбити багато дівчат! Та через війну, виробництво зупинилось на невизначений термін. Нажаль. Перед повномасштабним вторгненням відбувся ребрендінг і мав бути запуск з новими етикетками та дизайнами але… Чи буде відновлено виробництво - наразі невідомо.

💙 Про декоративку

Хочу дівмітити декілька брендів, які не виробляються в нас, але мають українське коріння - це Lamel, GlamBee, Patricia Ledo, LnPro. Наразі вони останні з поповнень моєї косметики🥰

💙💛 І наостанок: українські бренди радують нас великим асортиментом товарів та чудовими цінами. Головне - знайти, що підходить і подобається саме тобі.