Маємо чим пишатися‼️🇺🇦 #madeinukraine
Здається адміни з нас пожартували! Як можна розказати тільки про три бренди?😅 тут почнеш і не зможеш зупинитись😄 Я постараюсь коротко🤗
💛Sane - функціональна косметика по догляду за обличчям.
Бюджетний бренд, який давно зарекомендував себе на ринку. Я пробувала багато засобів, але на повторі вже другий рік поспіль - маска з цинком.
💙HIRUDO DERM — косметика з біологічно активними речовинами медичної п'явки.
З цим брендом мене познайомила косметолог дуже багато років тому. Зараз же хочу звернути вашу увагу на їх дуже бюджетний і такий необхідний сонцезахисний крем 50+.
💛MAREVE парфумована косметика для тіла. Зараз знайомлюсь з їх парфумованою водою Secret Sense, а в списку бажань закріплено ще декілька баночок дня майбутніх покупок😍
💙 Shelly - бренд, який спеціалізується на виготовленні косметики по догляду за шкірою рук, ніг та тіла.
З цим брендом мене познайомив магазин Мейкап, за що дуже вдячна! Ці засоби відкриття для мене: перші доглядові носочки для моїх ніг, перші гідрогелева маска для рук🥰☺️ Ці баночки - домашнє спа! Скоро зроблю повноцінний допис про цей боксик.
💛Lapush - натуральна косметика для шкіри обличчя та тіла.
Купувала три засоби - всі сподобались. Той випадок, коли все чудово ззовні та всередині! Хочу ще купувати їх косметику😊 на черзі майбутніх покупок - ензимний пілінг та якась сиворотка (ще не визначилась яка саме).
💙Relance - бренд, який стрімко ввірвався в український б’юті-простір! Косметика по догляду за шкірою обличчя.
Бюджетні засоби, які (я вважаю) мають бути представлені на рину. Їх баночки - це естетичне задоволення, а вміст вже має своє коло поціновувачів!