wowmom

Гудбай, жовтизна! Або класний догляд за волоссям, який я можу рекомендувати всім блондинкам

Гудбай, жовтизна! Або класний догляд за волоссям, який я можу рекомендувати всім блондинкам

Привіт, красуні

Вже декілька років, я висвітлюю на пару тонів своє волосся, і дуже добре знаю, як непросто підтримувати гарний холодний віддінок. Тонування змивається достатньо швидко, і хочеш-нехочеш, з часом проступає жовтизна. Я взагалі-то, не проти теплих відтінків, але, погодьтеся, що холодні бежеві виглядають набагато дорожче.

Тож, з великим задоволенням, я погодилася протестувати лінійку для висвітленого волосся Hairwave Silver Tone, в яку входить шампунь, бальзам, кондиціонер та маска для нейтралізації жовтизни.

Всі засоби досить бюджетні, їх може дозволити собі кожна, і що не менш цікаво, ця серія дуже ефективна.

Гудбай, жовтизна! Або класний догляд за волоссям, який я можу рекомендувати всім блондинкам

Шампунь чудово піниться, та має ледь-помітний приємний аромат.

Він яскраво синьо-фіолетового кольору, і дуже концентрований.

Тримаю його на волоссі пару хвилин, не більше.

Бальзам та кондиціонер також майже нічим не пахнуть, і вони мають приблизно однакову текстуру і властивості.

Я, якщо чесно, так і не зрозуміла, яка між ними різниця, бо на волоссі - ефект ідентичний. До того ж у цих засобів однаковий склад, тому, на мою думку, ці засоби взаємозамінні.

Волосся після використання м'яке та добре прочісується. Тримаю на волоссі теж буквально пару хвилин.

Маска взагалі шикарна! Вона густа, тому на одне використання потрібно зовсім трошки. Єдине, після неї, в мене були фіолетові руки, особливо на сухих ділянках. В ідеалі, при використанні цієї серії, треба одягати рукавиці, особливо, якщо у вас світлий манікюр. На всякий випадок.

Добре розподіляється по волоссю, розплутує його та додає красивого віддінку.

Моє волосся зараз на 8-му рівні глибини тону, після нещодавного фарбування L'Oréal Excellence Universal Nudes. Я не можу сказати, що я була сильно жовта, тому я і не сподівалася на якийсь результат, бо більшість тонуючих засобів працюють лише на 10-му рівні.

Проте яке було моє здивування...

Після миття і сушки, моє волосся стало сірим! Я скажу так, що не завжди вдається такий колір отримати після фарбування, а тут шампунь, бальзам та маска. Я була в приємному захваті! Різниця колосальна, тому я сміливо можу радити Hairwave Silver Tone своїм клієнткам-блондинкам (я перукар, якщо що).

Що стосується доглядових властивостей, то тут також без нарікань, адже на дотик волосся дуже м'яке і приємне. Воно виглядає, як після хорошої професійної маски.

Отже, дівчатка, якщо у вас висвітлене волосся, можете сміливо брати лінійку Hairwave Silver Tone, бо з основною задачею - нейтралізацією жовтизни, засоби справляються на відмінно. І як бонус, ви отримуєте дійсно гарний догляд.

Дякую за увагу 😘