Пашкова Діана

Мій рятівник у холодну пору року

Мій рятівник у холодну пору року

Відверто кажучи, я завжди ненавиділа зиму. Кожної осені я ніби засипала на всю холодну пору року, та просиналсь лише навесні. У цей час мені доводилось приймати багато вітамінів щоб хоч якось покращити свій стан. Звичайно, цей період був важким не лише для мого психічного стану, а й для тіла, особливо для обличчя. Холод, вітер, сонячні промені, які не перестають бути активними навіть узимку. Вони висушують шкіру, призводять до зниження вироблення колагену і цим викликають появу ранніх ознак старіння. Для запобігання цьому особисто мені дуже допомагає крем для обличчя "Біопротектор" SPF 25  від Green Pharm Cosmetic.

Взагалі мені дуже подобається ця фірма, бо це національне українське підприємство, що розробляє нові косметичні засоби і космецевтику на основі лікарських рослин і їх екстрактів. Вони мають власне виробництво, та, як заявляють, використовують лише безпечні інгредієнти, натуральну сировину рослинного походження.

Мій рятівник у холодну пору року

Як заявляє виробник, препарат виготовлений для забезпечення профілактики фотостаріння, щоб стабільно доглядати за шкірою різного типу. Він підходить для нанесення не лише на всю шкіру обличчя, а й на губи для захисту від обвітрювання та обмороження. оберігаючи від втрати вологи, впливу ультрафіолету та інших зовнішніх факторів. Засіб запобігає пошкодженню колагенових та еластинових волокон, прискорює регенерацію клітин. Він робить шкірний покрив менш чутливим, допомагає зберегти пружність та еластичність. Одразу хочу повідомити, що все це для моєї шкіри він виконує на 100%.

Оформлення баночки відповідає біло-зеленому дизайну компанії. Баничка має захисну кришечку, помпу та ще одну маленьку кришечку на помпі що захищає крем від обвітрювання.

Має доволі густу консистенцію білого кольору, яка швидко впитується шкірою, не залишая після себе плівки, не створює блиску.

Однак, мушу нагадати, це все ж таки захисний крем, тому під нього завжти використовую свій денний крем щоб напитати шкіру, зволожити та позбавитись від почуття стягнутості.

Крем має доволі спеціфічний аромат. Для мене він пахне травами та олійкою. Я не маю нічого проти натуральних ароматів, тому для мене це лише плюс. Доречі, запах доволі швидко вивітрюється.

Як я писала раніше, використовую його лише на денний крем після його повного висихання. Взагалі-то перед самим виходом з дому. Наношу на шкіру обличчя та шиї, навіть на зону коло очей та губи.

Після крему моя шкіра стає біль доглянутою, гладкішою, прям ніжна та шовковиста. Але це не основне завдання крему.

Щодо оновних його задач, можу сказати так, я взагалі забула про подразнення від холоду та обвітрювання шкіри.

Щодо захисту від шкідливих соняшних промінів поки сказати не маю можливості, бо це така штука, яка проявляється лише з часом. Але знаючи склад цього продукту, я вірю, що ця чарівна паличка допомогає і з цим :)

Крем має гарний безпечний склад, а саме:

Silybum Marianum Oil  - відповідає за заспокійливу, відновлювальну дію силімарину при нанесенні на шкіру, має здатність нейтралізувати дуже шкідливі гідроксильні радикали, які можуть утворюватися, коли шкіра піддається впливу УФ-променів. Допомогає пригнічувати руйнівні ферменти у верхніх шарах шкіри, які інакше пошкодили б колаген, еластин і гіалуронову кислоту, що призведе до помітного старіння шкіри. Помітно зменшує темні плями.

Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Oil - Олія багата жирними кислотами, які можуть допомогти зберегти шкіру зволоженою, стимулює вироблення колагену, грає роль в омолодження і регенерації шкіри, може лікувати врослі волосся.

Nigella Sativa Seed Oil - значно зменшає появи акне, пом'якшує шкіру, поліпшує зволоження шкіри, знижує запалення і присутність бактерій, що сприяють загоєнню ран. Хоча він не здається корисним для вирощування нових волокон колагену, він стимулює інші фактори росту, щоб допомогти організму створити нову, здорову шкіру.

Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract - має протизапальну, загоювальну, фотозахисну, антиалергічну дію.

Achillea Millefolium Extract - використовується як протизапальна, загоювальна, тонізуюча, освіжаюча, протиперхотна добавка.

Hypericum Perforatum Extract - використовуєтьсяяк рішення для шкірних інфекцій, неглибоких травм, травм слизової.

Distilled Monoglyceride – емульгатор (речовина, які сприяють утворенню і підвищенню стійкості емульсії). Є нетоксичною та нешкідливою речовиною.

Glycerin - перешкоджає проникненню в шкіру агресивних речовин, які можуть викликати контактний дерматит, і т.п. Тобто, гліцерин в складі забезпечує бар'єрну епідермальну функцію. Додавання гліцерину в емульсії, які містять інші зволожувачі та речовини, які "латають" епідермальний бар'єр, дає синергію і прискорює відновлення пошкодженої шкіри.

Propylene Glycol —зволожувач або інгредієнт для зволоження та доставки, який використовується в косметиці. Використан у невеликій кількості щоб крем не плавився при сильній температурі або не замерзав, коли холодно. Пропіленгліколь також допомагає активним інгредієнтам проникати в шкіру.

Lanolin - захист та кондиціювання. Ланолін нормалізує баланс ліпідів на поверхні шкіри, що допомагає зменшити втрату вологи та, як наслідок, забезпечує м'якість та гладкість шкіри. Крім того, до корисних якостей ланоліну відносять здатність загоювати рани, регенерувати, зволожувати, живити зневоднену шкіру, а також розгладжувати нерівності шкіри та дрібні зморшки.

Cetearyl Alcohol - структуроутворювач та емолент (пом'якшувач).

Stearic Acid - пом'якшує шкіру, може створювати відчуття гладкості, шовковистості. Знімає відчуття сухості, допомагаючи скоротити втрату вологи.

Glyceryl Monostearate - має властивість емульгування, стабілізації, дисперсності, опору піноутворенню, підтримки свіжості крохмалю.

Benzophenone - рятує косметику від ультрафіолетового випромінювання та високих температур. Його включають до складу сонцезахисних засобів як допоміжний ультрафіолетовий фільтр.

Zinc Oxide - зменшує ексудацію, запалення та подразнення тканин, утворює захисний бар'єр.

Phenonip - забезпечує протидію грампозитивних і грамнегативних бактерій, цвілевих і дріжджових грибів. Захищає засоб від мікробного зараження.

Triethanolamine - м'яка основа. Триетаноламін безпечний для шкіри та не має побічних ефектів.

Отже, я вважаю що крем явно коштує своїх грошей та може стати незамінним помічником у зимовий період у догляді кожної красуні <3