Ya Yana

Матова шкіра і трохи магії

Матова шкіра і трохи магії

Отже, саме ця тональна основа — мій особистий back to school. Я користувалась нею у школі для повсякденного макіяжу. Саме через це було вкрай цікаво спробувати її знов. І окрім теплих спогадів про минуле, я отримала дійсно гарні враження. Дуже хочу поділитися, погнали!

Сама консистенція нагадує ВВ-креми цього ж бренду, вона рідка. Через це нанесення пензликом вийшло не дуже, але спонжем та вологим спонжем — все працює просто ідеально. Пальчиками теж можна, але я не люблю цю техніку.

Перекриття недоліків. Я спеціально не маскувала на обличчі ті кляті два прищики і синці під очима. Цікаво було, чи впорається тон. Як видно, все вийшло. Протягом дня тон лишивсь приблизно таким, як на фото. Синці дуже круто сховані, але почервоніння потребують сильнішого маскування, тому, я б додала консилер.

Фініш. Шкіра матова і це один з тих плюсів, за який я обирала цей тон довгі роки. З ним можна не користуватися пудрою. Принаймні, в холодну пору року точно і за умови, що у вас нормальна або комбінована шкіра. Чи пройде такий фокус з жирним типом — не стверджуватиму. На дотик обличчя гладесеньке, як шовк, дуже приємне відчуття. Шкіра не обтяжується.

Спочатку здається, що крем підкреслює пори і нерівності, але дайте йому декілька хвилин. Продукт уляжеться і все буде чудово. Однак, якщо ваша шкіра суха і лущиться, це він точно підсилить, тому добре підготуйте обличчя, бажано ще з ночі.

Сюрпрайз-сюрпрайз. Та сама, обіцяна мною у заголовку, магія. Тут є блискітки. Дівчата, я крутилась, як могла, намагаюсь вам їх показати, але на фото це передати не вийшло (вибачте за криві ручки). Вони дрібні і помітні тільки при теплому світлі, але вони є. Не кидаються в очі, тобто Едвардом Калленом на сонечку ви не станете. Але це такий ніжний блиск, немов трошки хайлайтера додали прямо с тон. Найбільш помітні вони будуть при жовтих світильниках та під промінням сонця. А при такому сірому денному світлі, як сьогодні, я їх не відшукала на обличчі. Кажу ж, магія.

Паковання. Тут в мене питання до кришечок. Як бачите, крем дещо заливається в них. Ті декілька грамів крему мене особливо не врятують, проте я з оцих людей, які постійно люблять перетерти всі свої банки і палетки до дрібних деталей, щоб ні пилиночки. А тут, відкриваєш тюбик і все вже трошки messy. Але, кришки є надійними, жодного разу не була в ситуації, коли цей крем розливається у косметичці чи щось типу того.

Відтінки. Мені дісталися двоє і я розподілила їх так: 03 – для літа, 16 – для зими. Як бачите, моя шкіра досить бліда з розовинкою. А саме ця розовинка є в 16-тому відтінку. Він все одно темніший, за мій натуральний тон, але добре зливається зі шкірою при розтушовці, саме за рахунок цієї нотки. 03 – має жовтий підтон, через це він видається ще темнішим і створює ефект легкої засмаги. Повернуся до нього влітку.

Висновки. Maybelline New York Affinitone точно підійде тим, хто любить відчуття легкості на обличчі, а також прагне мати матовий фініш, без участі пудри. Єдиний нюанс, я б не рекомендувала крем людям із сухою шкірою та лущенням.

Дякую, що прочитали мій відгук! Діліться враженням та власним досвідом у коментарях! Усім чудового четверга та смачної кави з корицею. 🤭