Mandarinka

Зволожувальна маска Joko Blend

Зволожувальна маска Joko Blend

Вітаю! Дуже люблю Joko Blend за його доглядові засоби за обличчям, окрім того в мене була олійка для волосся, яка дуже сподобалась своїм ефектом. Саме тому, вирішила спробувати і їх маску + спрей для волосся (але про нього наступного разу).

Зволожувальна маска Joko Blend
Зволожувальна маска Joko Blend

Маска має доволі незвичну консистенцію - як мус. Зазвичай маски або доволі густі, або рідкі, а от з такою мусовою зустрічають вперше. Вона схожа на збиті вершки.

Запах мене також дуже здивував - зазвичай продукти бренду дуже ароматні, як парфуми. Наприклад ця дуже крута зволожувальна сиворотка для обличчя має неймовіртний парфумований аромат https://club.makeup.com.ua/post/27827/

А от ця маска має нестійкий аромат дуже схожий на запах лікарської ромашки 🌼, яку заварюють - мене він не відлякує, але просто дивний як для маски.

Маска має дуже багатий склад: Олія зародків пшениці для зволоження, олія жожоба, Екстракт Насіння Льну, Гліцерин, гідралізований колаген, пантенол для заспокоєння, вітамін Є і у вигляді антиоксиданту - ромашка аптечна 🌼 - склад читала вже після опису аромату - тому пораділа, що доволі точно все вгадала 😁

  1. Мию голову шампунем. Наношу шампунь тільки на корені, промиваю голову з шампунем 2 рази.
  2. Наношу зволожувальну маску Joko Blend, і намагаюсь витримати 5-10 хвилин. На більше мене на жаль не вистачає
  3. Промиваю волосся, трошки просушую рушником
  4. Використовую спрей-термозахист для кращого розчісування і сушу волосся феном.

Маску можна використовувати щодня, а можна чередувати з іншими засобами.

Перший раз я тримала маску дуже мало, менше 5 хв і волосся дуже плуталось і погано розчесувалось. Коли ж я збільшила час використання, то тільки тоді (при аналогічному догляді) побачила результат і волосся стало більш слухняним.

Що помітила - волосся після догляду прохолодне (читала що це одна з ознак здорового золоження волосся). Що ще підмітила, волосся більш плотне, не таке тонке як зазвичай.

А от якогось додаткового блиску я не помітила, є маски у бренда, які дають значно сильніший результат, як на мене.

Я б сказала, що це непогана зволожувальна базова маска для волосся на кожен день, головне не лінуватись і притримуватись інструкції, щоб дійсно побачити якийсь результат.

Ставлю 4 / 5 і можу рекомендувати.