Vikulyk

Свої брови, тільки краще!

Свої брови, тільки краще!

На мою думку Brow Peptide Tint-доволі унікальний продукт в своєму роді, раніше таких не зустрічала.

Всі ми звикли, що гелі для брів з пігментом доволі складні у використанні, залишають комочки і лягають плямами, але не цей, адже він має напівпрозору консистенцію (дійсно тінт) і відповідно з ними важко наробити полос.

Відтінок тут представлений один, він дещо затеплий для мене, але якщо профарбувати дві брови, то все виглядає досить природно.

Свої брови, тільки краще!

Щодо основних властивостей:

  • Він гарно обволікує волоски, роблячи їх більш виразними і структуризованими.
  • Звичайно, можна декілька разів прочесати і трохи підфарбувати тінтом шкіру, буде ефект легенького пудрового напилення, але для насиченості, і особливо якщо у вас є великі пробіли, то можна додатково скористатись олівцем.
  • Гель натурально фіксує брівки та робить їх більш дисциплінованими.
  • Містить в складі доглядові компоненти, а саме пептиди та амінокислоти, що теж великий плюс, адже тут і про красу і про користь.

Кісточка зручна у використанні, продукту набирає достатньо і добре прочісує волоски.

Тінт ідеально підійде на щодень, коли хочеться виглядати натурально і щоб макіяж не сильно кидався в очі і заодно доглядатиме за вашими бровами в цей час 😊

Висновок: мені сподобався тінт для брів від Sister'a Aroma, адже на мою думку-це щось досить цікаве, незвичне і прогресивне, просто фешн в флакончику.)

Пригляділась до асортименту і так багато цікавенького, мрію ще спробувати їхній піоновий кремчик для рук і шампунь для свого котика 😍