Jasmine🌸

Топ-3 засоби для здорового волосся

Топ-3 засоби для здорового волосся

Ласкаво прошу до неймовірних засобів для волосся, де краса – це ритуал, а догляд за волоссям – справжня магія! ✨

Сьогодні поділюся з вами детальним оглядом трьох продуктів, які справили на мене враження, ну прям дуже сподобались, я б їх повторила однозначно:

  • Детокс-пілінг для волосся від MAXIMA PROFESSIONAL прооосто🔥Забезпечує глибоке очищення від забруднень і залишків стайлінгу, залишаючи волосся свіжим та здоровим.
  • Нанесення: перед миттям голови на 15-20хв і ви будете у захваті від чистоти вашого волосся. Зазвичай в мене були пілінги, які використовувались під час миття голови, але цей пре-пу мені однозначно зайшов більше😍запах лікувальний, бо формула з натуральними компонентами та цінними вітамінами; стимулює оновлення клітин зарахунок АНА-кислоти, яка відновлює шкіру та відлущує ороговілий шар, а вітамін В3 та пантенол заспокоюють шкіру та сприяють її регенерації; не містить силіконів та барвників.
Топ-3 засоби для здорового волосся

Далі за пілінгом йде шампунь від Lorvenn Argan Exotic Oil Beauty(Греція)🌺 Цей продукт створив мою рутину догляду за волоссям. Заворожуючий аромат арганової олії миттєво переносить у світ спа-процедур. Шампунь ніжно очищає волосся, роблячи його вражаюче м'яким, шовковистим та блискучим. Важливий плюс – його здатність відновлювати волосся, залишаючи його живим та здоровим. Після кількох процедур відчула, як моє волосся стало більш сильним та сяючим. Ще одна перевага – легка текстура, яка дозволяє шампуню легко розподілятися та мити волосся без залишків. Після миття волосся запах ще довго присутній☝🏽 Однозначно рекомендую цей шампунь всім, хто мріє про здорове та доглянуте волосся! 🌿

Наступним наношу бальзам Vichy Dercos Densi-Solutions Restoring Thickening Balm для відновлення густоти: відмінно доповнює ефект шампуню, надаючи додаткову мʼякість та блиск. Думаю багато хто чув за цей бальзам - це дерматокосметика, а я як любительниця не могла пройти повз, до того ж він у складі має кераміди, тому сприяє зміцненню волосся по всій довжині, залишаючи його легким і слухняним.

  • Використання: нанести саме на шкіру голови та промасажувати для стимуляції коренів волосся. А потім вже розподілити засіб по всій довжині волосся та залишити на 1 хвилину, після чого ретельно змити.

Нюанс: швидко закінчився та ціна😅

Дівчата, розкажіть, які продукти для волосся завоювали ваші серця❤️ і як вони вплинули на вашу рутину краси💆‍♀️