Collagen Колаген Суставіт відгук

Collagen Колаген Суставіт відгук

Мої знання щодо колагену обмежені, я знаю, що колаген це білок і що, не дивлячись на те, купуємо ми б’юті-колаген чи якісь інший, організм направляє його як будівельний матеріал в першу чергу туди, куди він потрібен, і що не завжди колаген з біодобавок взагалі засвоюється.

Я купила собі Healthyclopedia.com Collagen Колаген Суставіт українського виробництва через те, що в мене трохи хрустять суглоби і я сподіваюсь, що ця біодобавка це виправить. Почала приймати я його в понеділок, 15 січня. В упакуванні 30 капсул, їх не продають по пластинках, всередині три маленькі пластинки по 10 капсул, капсули м’які і ковтаються легко, одну я ледь не роздушила і відчула під час прийому гіркий присмак. Тип колагену не зазначено, у склад входить 350 мг гідролізату колагену та 50 мг вітаміну С, на упакуванні тим часом зазначено 500 mg і що це за міліграми невідомо.

Що пише сам виробник про гідролізат:

“Препарат COLLAGEN від ТМ HEALTHYCLOPEDIA.COM має особливу форму колагену - гідролізат. Це ферментативний продукт, який містить у своєму складі всі необхідні для синтезу колагену в людському організмі амінокислоти. Саме в такому вигляді колаген краще засвоюється, швидко всмоктується в кров і бере участь в побудові нового білка, який сприяє оновленню сполучної тканини, і, як наслідок, відновлення суглобів (особливо після травми в післяопераційний період), покращує стан зв'язок, сухожиль, кісток, шкіри та інших тканин і органів організму. Крім того, до складу препарату COLLAGEN від ТМ HEALTHYCLOPEDIA.COM входить вітамін С, який бере участь в процесах синтезу колагену і завдяки своїм властивостям забезпечує повноцінну дію препарату”.

Колаген виробник радить приймати дорослим по 1-2 капсули на добу під час їжі курсом до 4 тижнів.

Якось лікар сказала мені, що якщо таблетки пити одразу після їжі, це також рахується як “під час їжі”.

Що ж, побачимо.

До цього я приймала влітку колаген у складі біодобавки “Артроверон”, який містить хондроїтину сульфату — 50 мг, глюкозаміну гідрохлориду — 300 мг, гіалуронової кислоти — 25 мг, колагену II типу — 25 мг, метилсульфонілметану — 80 мг, вітаміну С (PureWay-C® з біофлавоноїдами) — 25 мг. Як пояснила мені лікар, окрім колагену в ньому є речовини, що сприяють його засвоєнню та стимулюють виробництво власного коллагену. “Артоверон” латвійського виробництва, його потрібно приймати по три капсули на добу, в одній упаковці 90 таблеток, тобто на 30 днів. Я пила його за призначенням півтора місяця і була дуже задоволена результатами. Якщо до курсу “Артроверону” суглоби хрустіли по декілька разів на день, то після зрідка і цей ефект нікуди не дівся з часом, тобто зараз потреба не нагальна і хто я, щоб не спробувати щось дешевше? Місячний курс “Артроверону” коштує близько 550 гривень, а “Колагену Суставіт” близько 210. Цього колагену немає на MAKEUP і від ТМ Healthyclopedia є лише декілька засобів, серед яких крем для суставів відновлювальний Arthrosupply, деякі з компонентів якого повторюють склад препарату “Артроверон”.

Дякую за увагу.

Доповнюю відгук по закінченню курсу препарату:

За цей час в мене почало і перестало боліти коліно, хруст в суглобах пройшов. Вважаю, що препарат можна сміливо купувати при бажанні пропити колаген "для себе", якщо лікар по показанням виписує інший препарат, я б брала інший.

Collagen Колаген Суставіт відгук