Malisa

Yodeyma For you - аромат, аромат, а я тебе знаю!

Yodeyma For you - аромат, аромат, а я тебе знаю!

Декілька років тому мама учуяла на колезі дуже і дуже приємний аромат. Через декілька днів і в нас вдома вже стояв той самий флакончик, який колега купила у свого косметолога (як виявилось, в багатьох салонах краси міста є цей бренд в таких міні флакончиках на продаж).

І от скільки б в домашній колекції не було парфумів - YSL, Armani, Lancome, Prada - на день народження мама попросила саме цей аромат, но вже в повнорозмірі.

Пізніше я вже почала гуглити, що ж це за бренд - як виявилось, це Іспанія (хоча я була впевнена, що Італія), і це репліка або ж аналог люксових парфумів.

Але як на мене, то навіть чисто візуально це вдала репліка, яка не вдає, що це не Chanel, a Shanel, не Armani, a Armany. Ну тобто прям така паль, що наче на ринку під столом зроблена. І наклейка на флакон наліплена там же.

Чисто візуально - це наче дійсно окремий бренд, чи не так?

Yodeyma For you - аромат, аромат, а я тебе знаю!

Повнорозмір дуже важкий, з добротного скла, з золотавою кришечкою і золотавою вставкою на флаконі.

Тепер подивимось на пірамідку:

  • Верхня нота Бергамот, Грейпфрут
  • Середня нота Жасмин
  • Базова нота Амбра, Білий кедр

Нічого не нагадує?

Yodeyma For you -це прям такий добротний реверанс в сторону Chanel Chance Eau Tendre, тільки ціна разів в 5 нижча за ці самі 100 мл.

В офлайн магазині була змогла потестити їх "ікону" з якої зроблена ця копія - я вражена, що Yodeyma має прям максимальну схожість.

Інколи і моя рука тягнеться саме до цього флакончика - це дуже ніжний, витончений, та елегантний аромат, який підійде на будь-яку пору року, будь-яку погоду, і під будь-який одяг.

Цей аромат може стати класичним, який не набридає, не душить.

При всій своїй квітковості, цитрусовості і солодкуватості - він яскравий. Коли обягаєте саме його (а парфуми це також одяг, це завершальна нотка образу) - не відчуваєш себе сірою мишкою, навпаки.

В нього дуже крута стійкість - зранку і до вечора сидить як прибитий, а на волоссі залишається до миття. Як для "всього лиш копії" непогано, еге ж?

Раджу спробувати хоча б мініатюрі, якщо любите таке направлення, або хотіли потестити Шанель. Це дуже і дуже достойна репліка. І я все ще чекаю, щоб цей бренд продавався і на мейкапі. Бо від Yodeyma маю ще декілька ароматів (після мініатюрки одного купила вже оригінал... І досі вражена, що настільки є схожість!).