Lily♥️

ХАЙЛАЙТЕРИ: ЯКУ ТЕКСТУРУ ОБРАЛА ДЛЯ СЕБЕ

Те з чого розпочалась давно моя любов до хайлайтерів...Коли був один з найпопулярніших саме хайлайтер від Becca, проте не дуже доступний, я натрапила на цікаві тіні від Bourjois , які і замінили мені сухий хайлайтер.

Згодом відкрила для себе світ рідких текстур і в мене зʼявився хайлайтер від Lamel. Проте для обличчя я його так і не використовувала, лише для підсвічування ключиць та на ніжки.

Найбільше мені довподоби і залишається фаворитом сьогодні – хайлайтер у кремовій текстурі. У мене від Кіко: легко наносити пальцями завжди можна розташувати, бо з рідким треба дуже швидко, а сухий не завжди комфортний і не дає такий вологий фініш.

Отож які хайлайтери у мене у фаворитах ділюсь підбіркою:💗

1. Тіні для повік Bourjois Little Round Pot Individual Eyeshadow, 02 Iridescsand. Вони мають кремово- пудрову тектстуру, з перламутровим холодним підтоном.
  2. Кремовий хайлайтер Face highlighter kiko milano. Це ідеальна текстура, яка легко наноситься пальцями , для швидкого легко макіяжу саме те що потрібно. Мені також дуже подобається хайлайтер у стіку від Maybelline New York Face Studio Strobing Stick . Дуже комфортна текстура і зручний формат, вистачає надовго.
  3. LAMEL Make Up Strobing Born To Glow Illuminator / 002 відтінок, я купувала його , як альтернативу хайлайтеру від Becca. Використовую його для тіла, влітку домішую в лосьйон на ніжки. Зараз доступна нова версія , Lamel Professional BB, 402 Sunstone.
  4. Kiko Milano Wonder Woman Water Resistant Face&Body Highlighter 30 ml 02 Beam of light

Усі свотчі нижче👌