Фісташка

Diptyque Eau Capitale - аромат троянди що мені не сподобався

Diptyque Eau Capitale - аромат троянди що мені не сподобався

З цими парфумами все трохи складніше. Для мене це дуже не однозначний варіант. Я дуже довго не могла зрозуміти чи подобається він мені. Якщо подивитись на піраміду аромату, то здається що мені повинно сподобатись. Я люблю парфуми з бергамотом, троянда як виявилось теж досить мені цікава (піраміда аромату на фото). Рожевий перець є в декількох парфумах що мені сподобались. Наприклад парфуми Narciso Rodriguez Fleur Musc мають рожевий перець в верхні ноти і пачулі в нотах базових.

Що б краще зромзуміти мій смак і чи підходить вам моє відчуття ароматів, загляніть в цю статтю

https://club.makeup.com.ua/post/32635/

Diptyque Eau Capitale - аромат троянди що мені не сподобався

Але з цими парфумами не зрослось. Аромат бергамоту, як на мене, дуже сильний. Парфуми різкі і одразу б'ють в ніс. Троянда в цих парфумах дуже різка. Вона бє найперша після нанесення і тримається дуже довго. В попередніх вона якась була більш ніжна і легка.

Я користувалась парфумами достатньо часто. Бо знаю що іноді мені парфум може не підходити під настрій, погоду і я одразу починаю його відкидати. Потім наношу в якихось інших умовах і я вже закохана. Тому я тестувала його досить часто, різний настрій, різні приводи. Але так і не подружилась з ними.