Vikulyk

Найкрасивіша сиворотка. Це просто ваууу

Найкрасивіша сиворотка. Це просто ваууу
Найкрасивіша сиворотка. Це просто ваууу

Побачивши цю сиворотку в тік ток, я була в захваті і не могла втриматись, щоб не взяти її собі. Ви бачили цей колір??? Він такий крутий і при використанні дуже піднімає настрій😍. Тицяйте «дізнатись більше» там я детально все описую.

Найкрасивіша сиворотка. Це просто ваууу

Взагалі тут нереальний наплив естетичного задоволення у всьому, до чого не доторкаюсь, то аж хочеться плескати в долоні.

Сиворотка знаходиться в дуже красивій коробочці, яка відкривається наче книга.

Тут не тільки рожева склянна баночка, а й сама рідина 🥰

Насправді візуалу ставлю оцінку 1000/10

Вона багата на різні корисні складники, серед них є мої улюблені, які часто хочу мати в догляді, тому не подумайте, що повелась тільки на красивий зовнішній вигляд. І ось найцікавіші з них:

ОЛІЯ ПЕРСИКОВА - має зволожуючу, поживну, вітамінізуючу дію.

Ксилітил глюкозид – допомагає організму зволожувати і перерозподіляти клітини шкіри, покращуючи шкірні резервуари шкіри людини, а також її бар'єрні властивості, допомагає організму виробляти гіалуронову кислоту в своїй шкірі.

Ангідроксілітол – утримує вологу в клітинах шкіри і відновлює суху і зневоднену шкіру обличчя, позбавляє від поздразнення і лущення.

ТОКОФЕРИЛАЦЕТАТ – Ефективний як антиоксидант, є одним із багатьох типів вітаміну Е, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для шкіри. Це включає в себе захист шкіри від забруднення та інших факторів навколишнього середовища, які призводять до ознак старіння.

ЦЕНТЕЛА АЗІАТСЬКА (Centella Asiatica) - сприяє загоєнню дрібних ран та опіків, регенерує клітини шкіри, нормалізує водносольовий та жировий обмін, підвищує пружність та еластичність шкіри, тонізує, стимулюють утворення колагену, зміцнює сполучну тканину. Нейтралізує вільні радикали.

Драконовий плід (hylocereus undatus), має високу антиоксидантну активність завдяки вмісту вітаміну С. Цей вітамін є потужним антиоксидантом із потужною дією вільних радикалів, який допомагає в лікуванні та запобіганні фотостарінню, має антивікові, протизапальні та зволожуючі властивості.

Ціанокобаламін, також відомий, як вітамін B12, він ефективно лікує акне. При цьому багато антивікові креми містять цей інгредієнт, тому що він може зміцнити капіляри шкіри і зменшити запалення.

НІАЦИНАМІД- володіє великою кількістю переваг у покращенні зовнішнього вигляду шкірного покриву, фотопошкодженої та проблемної шкіри. Його використання покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефектах шкіри, запаленнях, проблемній шкірі, пом'якшує і вирівнює шкіру зі зморшками. Стимулює синтез колагену і виробляє кераміди.

Відчуття на шкірі:

  • Сиворотка дуже добре зволожує, без липкості, шкіра на вигляд більш здорова і сяюча.
  • Після використання вона приємна і м‘яка на дотик.
  • Я відчуваю ефект заспокоєння, зараз для мене це актуально, адже останнім часом використовую агресивні кислоти в догляді, але при цьому не спостерігаю ні лущень ні сухості, тож виходить, що все роблю вірно❤️
  • Також сиворотка спрямована на відновлення шкірного бар‘єру, що особисто для мене необіхідно, бо полюбляю різну важку артилерію в догляді😊

Ось така напівпрозора рожева рідина)

Вбирається добре і не залишає ніякого відтінку на шкірі.

Я не отримала ніяких негативних реакцій, пори чисті, наскільки це може бути саме в мене, нових висипань сиворотка теж не викликала. Натомість я помітила тільки користь від використання, та щей за доволі помірну ціну ❤️ Тому можу тільки рекомендувати😊