Кремчик від Ziaja
Аромат какао на довгий період часу 🥰
Виробник: Польща
Що обіцяє виробник: Крем відновлює бар’єрні функції, зменшує кількість і глибину зморщок, підвищує пружність. Також продукт зменшує схильність шкіри до подразнень, продовжує природну засмагу. Регулярне застосування покращує колір обличчя та стан шкіри.
Склад:
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Paraffin, Glycerin, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Parfum (Fragrance), Citric Acid.
Хочу сказати,що перший час користування цим продуктом, мені здавалося ,що від нього у мене почав зʼявлятися висип,але потім ,десь після першого місяця користування, усе зникло ,тому можу сказати ,що ,напевно ,це було не від нього 😅
Плюси :
- Нереально приємний аромат какао
- Дуже добре зволожує мою комбіновану шкіру обличя
- Ідеально підходить для зимового вечірнього догляду
Мінуси:
- З мінусів хочу відмітити ,що не усім підходить його консистенція ,тому що багато людей у відгуках пишуть,що він занадто жирний та густий
- Для декого його оновлений аромат здається не таким стійким та приємний ,аніж був раніше.
Коментарі (0)