Ензимний пілінг чи ензимна пудра

Ензимний пілінг чи ензимна пудра

По перше ензими це білки, що отримують з рослин та фруктів. Вони здатні дуже делікатно відлущувати ориговілі (мертві) клітини на поверхні нашої шкіри. І там і там вони є у складі.

Ензимний пілінг - зазвичай у формі гелю, крем-гелю чи крему. Його треба нанести на вологе обличчя та змити через 10 хвилин. За цей час ензими, що є у складі, будуть працювати на вашій шкірі( не треба нічого терти, втирати або масажувати).

У мене є⬇️

✔️Lapush Enzyme Facial Peeling Papaya & Mango Fruit Extracts

Досить мʼяка та приємна річ, шкіра після цього пілінгу ніжна та шовкова. Так, як ензимні пілінги слід використовувати на вологому обличчя, купляла його для використанні в душі.

Український виробник порадував, дуже гарний склад, багато різник екстрактів, ензимів та ана кислоти.

Наношу на вологе обличчя і тримаю поки приймаю душ. Після змиваю, шкіра мʼякесенька просто. Відчувається що ензими попрацювали, але дуже ніжно, мʼяко, не агресивно.

Задоволена, рекомендую👍

Ензимна пудра - у вигляді порошка(буває з більшими або меншими абразивними часточками(у мене як раз обидва варіанти⬇️)). Очищує шкіру за рахунок розчинення порошка у не великої кількості води, вспінення та вмивання їм.

З більшими часточками,

✔️Tosowoong Enzyme Powder Wash, мені здається вона була однією з перших. Часточки справді крупні, вспінюються добре, але розчиняються не всі. Тому коло ви вмиваєтесь їй, це відчувається. Після шкіра дуже чиста, відшліфована, але ця пудра значно підсушує, тому що очищає до скрипу. Треба компенсувати якісною зволожуючою сироваткою. Я полюбляю після ензимного вмивання наносити тканеві масочки та полежати 15 хвилин.

З меншими часточками, дійсно як пудра

✔️AHOHWA Inten Cure Enzyme Wash Powder. Вона делікатніша, мʼяка, при тому дуже добре робить свою справу. Після вмивання, шкіра дуже ніжна.

Ензимний пілінг чи ензимна пудра
Ензимний пілінг чи ензимна пудра
Ензимний пілінг чи ензимна пудра
Ензимний пілінг чи ензимна пудра