Juli Butik

Зубний порошок "Відбілювальний" Fito Kraina

Зубний порошок "Відбілювальний" Fito Kraina

Користуюсь цим засобом кожного дня, перед сном. Серйозних проблем з кольором чи зубним каменем не маю. Придбала цей порошок для профілактики.

Коробочка з порошком звичайна пластикова, от тільки кришка так туго відкривається. Треба докласти зусиль, що дуже не зручно при використанні.

Аромат ніжний, м'ятний, приємний.

Сам зубний порошок має консистенцію пудри чи муки). Дуже дрібна фракція.

Майже не піниться.

Очищає нормально, наче після звичайної зубної пасти. Відбілюючого ефекту я не помітила.

Наступного разу треба придбати більш ефективний засіб.

Зубний порошок "Відбілювальний" Fito Kraina
Зубний порошок "Відбілювальний" Fito Kraina

Calcium Carbonate - очищена, хімічно обложена крейда - один з основних абразивно-поліруючих компонентів зубних паст, порошків. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/2009 та ТР ТС 09/2011 як білий пігмент використовується без обмежень. (Цілком Безпечно)

Calcium fluoride - Фторид кальцію є неорганічною сполукою елементів кальцію та фтору. (Безпечно)

Sodium saccharin - Сахарин натрію – це штучний підсолоджувач, який більш ніж у 300 разів солодший на смак, ніж звичайний цукор. У косметиці застосовується у вигляді натрієвої солі для підсолоджування зубних паст, еліксирів, губної помади. (Безпечно)

Aerosil - аморфний діоксид кремнію безводний, належить до групи синтетичних активних високодисперсних мінеральних наповнювачів. У фармації використовується як допоміжна речовина, стабілізатор, гелеутворювач, адсорбент, поліпшує плинність таблетованих, мазевих, гелевих та інших сумішей. Інколи використовується як АФІ (має бактерицидні властивості). (Безпечно)

Menta essentials oleum - ефірна олія м'яти (Безпечно)

Lemon essentials oleum - ефірна олія лимона (Безпечно).