#beautyplan2024
Ну що ж, зізнаюся, я давно практикую Wu wei (ву вей – давня китайська практика нічогонероблення 🧘♀️), і для мене надзвичайно складно ставити якісь плани, а потім їх ще й здійснювати 😬
Ву вей не закликає припинити будь-яку активність, ця практика швидше проповідує стратегічні дії без зусиль, у розслабленому, але чуйному стані розуму. Під стратегічними діями ми іноді маємо на увазі дії у потрібний час і в правильному ритмі, а іноді це означає відсутність будь-яких дій.
Нічого не робити з погляду ву вей – це спосіб життя, який гарантує, що ми пливемо за течією, а чи не проти нього. Це спонукає нас бути у світі з тим, що ми робимо або не робимо, або з тим, що відбувається в даний момент, включаючи безмовні прогалини в нашому житті, які ми часто намагаємось заповнити речами, стосунками, досвідом чи розвагами.
Відмінний спосіб не гнатися за трендами, а більше звертати увагу на справжні внутрішні бажання 👌
І ось так розмірковуючи, я подумала, що 12 пунктів не так вже й багато, якщо я трохи більше, ніж зазвичай, виділю на це увагу в майбутньому. Ось що я накидала, 🎤 прошу до уваги
👄 Б’юті-план 2024 👄
- Бузковий колір волосся
- Зачіски щодня
- Консультація трихолога
- Прикраса своїми руками
- Поліпшити навички мейку
- Колекція моноцвіт
- Пірсинг Трагус
- Ідеальний парфум
- buff на тіло
- Вітаміни для щастя
- Гарний манік
- Зелена палетка тіней
P.S. Я не засмучуся, якщо наприкінці року не встигну чогось, як зазвичай 😎
1. Пофарбувати волосся у бузковий колір 💜
Колись у мене вже був подібний відтінок волосся, ходила я так пів року і мені дуже подобалося, відчувала феєчкою, як у рідному 🥰
У мене був бальзамчим від L'Oreal Paris Colorista Washout 1-2 Week - Пурпурне Волосся 💜
2. Зачіски щодня
Зазвичай я ходжу з розпущеним волоссям або збираю його в хвіст/вузлик, але мені це набридло. Я спочатку хочу навчитися знаходити час 😅 на зачіски щодня, а вже потім навчитися робити хоча б прості, але стильні зачіски, які допоможуть мені виглядати щодня по-різному і вирішити проблему довгого неприкаяного волосся. Останнім часом я розглядаю для себе варіант гарних крабиків або незвичайних шпильок
3. Консультація трихолога
Планую навідати трихолога і розібратися, чи все у мене в порядку з якістю волосся та шкірного покриву. Деякі проблеми у мене є - волосся іноді випадає у великій кількості і я в цьому нічого не розумію. Толі я роблю щось не так, чи то погода 🤷♀️
4. Прикраса своїми руками 💍
Колись мене залучив обліковий запис дівчини, яка створювала незвичайні прикраси з бісеру. Робила вона їх такими вишуканими, що не скажеш, що коштують вони не так дорого, як ти собі це уявляла. Роботи були дуже красиві і я подумала, а чим мій павучок, зроблений в далек ому дитинстві, гірше за цей приголомшливий дивовижний браслет, який блищить на ній як діаманти на принцесі... У дитинстві я займалася бісероплетінням і вирішила, що хочу спробувати зробити для себе сережки, каблучка та чокер
5. Поліпшити навички макіяжу 💄
Хочу красиво фарбуватися та робити складні незвичайні макіяжі. Начебто у мене руки з того місця ростуть, але в мене немає знання бази, я самоучка. Звичайні макіяжі мене не приваблюють, я люблю яскраві та своєрідні стильні. Мені на допомогу лише практика і, можливо, у далекому майбутньому навчання у крутого майстра.
Ну от можете оцінити мій рівень зараз. Точніше саме цей мейк був зроблений 2 роки тому, але я намагалася 😁 Не знаю як би я його сьогодні виконала, можливо і краще, я поки що про це не знаю
6. Колекція моноцвіт
Хочу зібрати монокольорову колекцію з різних косметичних продуктів, будь то рум'яна, тіні для повік, подама і так далі. Цікаво, який я більше хочу колір...😔
7. Пірсинг козелка (Трагус)
Трагус – це прокол, який робиться у невеликому виступі над входом у внутрішнє вухо. Біль приносить досить сильний - дев'ять балів із десяти, може сильно кровоточити до п'яти-семи хвилин без зупинки. Загоюється повністю за шість тижнів, але обробки потребує щоденної ще протягом півроку (хоча б раз на добу).
Я хочу це зробити на 2-х козелках 🤩
8. Ідеальний парфум
Хочу знайти свій ідеальний парфум, а краще кілька, на різні пори року та настрої. Парфумом я почала цікавитися нещодавно, відповідно тільки нещодавно почала купувати щось на пробу, а щось вже полюбилося - повнорозміром. Але це лише початок мого парфумерного шляху
9. buff на тіло
Тілу я приділяю меншу увагу щодо догляду за шкірою. У мене є скраб та масажне масло, спеціальна щітка для сухого масажу, але часу на ці шаманські штучки майже немає. А проблема сухої шкіри тіла є... Так от, якби зайнятися її вирішенням... Намагатимуся врятувати шкіру тіла всякими бафчиками, можливо куплю собі лосьйон 😅
10. Вітаміни для щастя 🥭
Раніше в темі харчування у мене були експерименти, то я відмовлялася від м'яса, то від молочки – вони були спірні, але були й такі, які дуже корисні, наприклад, з'їдати по 5 овочів або фруктів на день. Звучить непогано для тих, хто хоче покращити своє харчування, але для мене, наприклад, це було складно втілено. Все тому, що в мене стільки їжі не містилося. Якщо це салат, то ок, але якщо це яблуко, банан, буряк, апельсин і перець, наприклад, до іншої їжі (мені ж треба щось ще їсти), то це для мене забагато. А вітаміни треба звідкись брати... Ось непогано було б це по розумному оформити і вживати або почати приймати біодобавки
11. Гарний манік 💅
Манікюр я роблю рідко. Мені його просто ліньки робити, і щоб нігті не виглядали зовсім убого 😁, я періодично підтримую гігієнічний манікюр і зволожую спеціальними оліями. Але ось гарний манік у мене рідко буває
12. Зелена палетка тіней 💚
Хочу палетку яскравих та приглушених, неонових та пастельних зелених відтінків. Можливо, я зберу свою зелену палетку.
Якщо є варіанти - кидайте на пропозицію, буду дуже вдячна 💜
Сподіваюся, вам було цікаво 🙃 Бажаю собі та іншим мотивації та ресурсів для здійснення бажаного
Коментарі (0)