Marie Fresh Cosmetics

Скажи Goodbye, прищі та висипання! Привіт, бездоганна ти!

Скажи Goodbye, прищі та висипання! Привіт, бездоганна ти!

Сироватка Anti-Acne, яка підійде власницям жирної, комбі або проблемної шкіри для щоденного догляду. Активні компоненти борються з підшкірними комедонами, висипаннями та запальними елементами. Після застосування обличчя стає матовим, з рівним тоном, а кількість себуму та почервонінь зменшується. Ніжне зволоження та заспокоєння шкіри - гарантовані!

Антиакне крем-флюїд - ще один ефективний засіб, який підсушує запальні елементи, бореться зі слідами постакне, зволожує шкіру та має легку, невагому текстуру. Крем не створює відчуття неприємної плівки, він є некомедогенним. Активний склад флюїду має протизапальні властивості завдяки азелаїновій кислоті, цинку РСА та пудрі бамбука.

Обирай, якщо хочеш позбутися висипань та покращити колір і рельєф обличчя!

Маска Green Clay завдяки білій та зеленій глині має потужну відбілювальну властивість, вирівнює тон шкіри та ефективно заспокоює всі запальні процеси. Екстракт кедра швейцарського у складі зменшує прояв запалень на 46%, а екстракт китайського женьшеню зменшує виділення шкірного себуму на 37%!

Потрібно позбутися висипань якомога швидше? Обирай SOS-засіб Anti-Acne, який моментально прибирає почервоніння, фізіологічно підсушує та ефективно бореться з висипаннями. Цілих 14 активних компонентів націлені на зменшення запалення та боротьбу з висипаннями. Видимі результати вже за одну ніч!

Скажи Goodbye, прищі та висипання! Привіт, бездоганна ти!