Missha Perfect Cover BB Cream
Чи такий він ідеальний?
Привіт!) Не так часто я пишу відгуки в яких критикую засоби. Але це як раз той випадок. Розкажу про тональний, який спочатку в себе закохав, а потім змусив зненавидіти - BB крем - Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++Anti-Wrinkle Properties.
Я вже залишала відгук про те який він ідеальний.
І текстура кремова, середньої щільності та густоти, розподіляється легко та лягає тонким шаром.
І запах приємний, нейтрально-косметичний. На обличчі його практично не відчуваю.
І відтінок #23, який підійшов просто ідеально, завдяки нейтральному півтону чудово підлаштувався під тон шкіри. Додаю свотчі популярних тональних від Колагену та Холіки, для порівняння.
Від ВВ-крему я завжди очікую на легке покриття, гарне вирівнювання тону шкіри, природний фініш, натуральний ефект. Не люблю, коли ВВ-крем/тон лежить на шкірі маскою, провалюється в пори, підкреслює зморшки та сухі ділянки. І все це дійсно було про нього.
Так було пів року. Поки він не забив мені пори та не викликав мені жахливі висипи.
Багато дівчат мене застерігали щодо нього, що дуже комедогений, що може посипати (це як подружки які кажуть що той симпатичний хлопець, ще той тюбік😅).
Але мені настільки подобались переваги, що я навіть не думала про можливі проблеми. Тай шкіра в мене абсолютно не проблемна і я не можу згадати випадку коли б вона негативно реагувала на якийсь засіб. Плюс я думала що ретельний демакіяж та очищення шкіри точно мене від цього вбереже. Але сталось не так як гадалось. І отримала я все підборіддя в жахливих висипах.
Прочитавши та переглянувши багато оглядів на цей крем, я прийшла до висновку, що через свій склад цей крем може зіпсувати навіть безпроблемну шкіру. Навіть якщо перший час все ок, навіть якщо пів року все ок. Рано чи пізно він дасть про себе знати. Тому раджу бути дуже обережними з ним та не повторювати моїх помилок.
Буду вдячна за рекомендації на що безпечне його замінити.
Коментарі (0)