Zera Khaibulaeva

Знайомство з альгінантними масками від Joko Blend

Знайомство з альгінантними масками від Joko Blend
Знайомство з альгінантними масками від Joko Blend

Частенько підглядала у дописах, як робить собі альгінантні маски Оксана К. І захотілось собі влаштувати свято. А ще від @Joko Blend є гідрогенові маски , з засушеними пелюстками троянди, волошки, вони так гарно виглядають, хочу теж їх спробувати☺️ Але перший раз я вирішила спробувати просто гіалуронову.

На пробу я взяла упаковку 20 г. Її вистачає на одне застосування.

Маска в порошку має світло-блакитний колір, після змішування стає насичено-блакитною.

Аромат приємний, легка парфумерна композиція.

На упаковці взакана інструкція як змішувати та скільки тримати.

Знайомство з альгінантними масками від Joko Blend
Знайомство з альгінантними масками від Joko Blend

Необхідно взяти суху ємність, насипати туди порошок, додати 50-60 г не теплої води, +20, 25 градусів. Я взяла кімнатної температури, розмішала шпателем. Суміш швидко застигає, коли наносиш на обличчя, вона одразу застигає на обличчі. Напевно було б зручніше, якби хтось наносив її вам в лежачому положенні. Вона трохи тече по обличчю, але не критично, не капає. Просто не буде однорідної консистенції як в салоні.

Старайтесь не попадати на волосся, брови, бо підсохне порошком, треба буде потім змивати водичкою. Все інше застигає та знімається потім пластами, в мене не вийшло зняти її однорідною площиною.

Тримала 20 хвилин, після нанесення відчувався холодок, потім трохи потепліло, печіння чи подразнення не було.

Що по результату?

Після зняття я одразу відчула таку приємну свіжість на обличчі, обличчя стало таке приємне на дотик, насичене. Я подумала, що не буду наносити зверху догляд, що маски буде достатньо, але хвилин через 15 стала відчувати на обличчі трохи стягнутість, тому нанесла сироватку і все стало добре.

На фото показую до, шкіра чиста, але є трохи шкірного жиру. На фото після видно трохи залишків маски. Про волосся попереджаю ще раз: не попадайте маскою на волосся☺️

Склад:

Diatomaceous Earth-ДІАТОМОВА ЗЕМЛЯ - діатоміт, кізельгур, інфузорна земля, гірська мука, цілить, кремниста осадова гірська порода, що складається переважно з останків діатомових водоростей-скраб.

Sodium Alginate-альгінати, солі, регулятор вʼязкості.

Calcium Sulfate-сульфат кальцію, очищувач, скраб.

Sodium Pyrophosphate-неорганічна сіль.

Sodium Hyaluronate-натрієва сіль гіалуронової кислоти, зволожувач.

Tocopheryl Acetate-антиоксидант.

Retinyl Palmitate-складний ефір пальмітинової кислоти та вітаміну А, антиоксидант, помʼякшує шкіру, розгладження зморшок.

Bidens Tripartita Extract-екстракт череди.

Chamomilla Recutita (Flower) Extract-екстракт ромашки.

Mica-слюда, абсорбує жир.

Titanium Dioxide-санскрін.

Ultramarines-барвник.

Parfum-віддушка.

Melissa Officinalis Flower Oil-олія меліси.

Мої висновки: мені сподобалось використання маски, я однозначно хочу спробувати інші альгінантні маски цього виробника ☺️

Дякую за увагу ♥️