Alina_Demchenko

Чаклунка, яка вкрала серце Відьмака : Аромат від Lemotive Йеніфер

Чаклунка, яка вкрала серце Відьмака : Аромат від Lemotive Йеніфер
Чаклунка, яка вкрала серце Відьмака : Аромат від Lemotive Йеніфер
Чаклунка, яка вкрала серце Відьмака : Аромат від Lemotive Йеніфер
Чаклунка, яка вкрала серце Відьмака : Аромат від Lemotive Йеніфер

Я багато разів думала : чи потрібен мені аромат Йеніфер ? В результаті в мене два аромати на які надихнула ця красуня. Один з них від Української майстерні крафтових парфумів Lemotive. Насправді в книзі, є чіткий опис як зовнішності персонажа так і її аромат : Бузок та Агрус. Знаючи це, я розуміла, що мене чекає свіжий весняний аромат. Яким же він виявився насправді ?

Відкривши флакон, все заповнилось магічним шлейфом бузку. Насичений, холодний, трошки водянистий. В голові одразу з'являється великий кущ бузку, який росте біля будинку на Полтавщині. Аромат, який сповнений холодним дощем і насиченим холодним звучанням. Відчувши це - я була в захваті.

Після розпилення, моя думка змінилась : На зміну чарівному бузку - прийшов аромат засобу для зняття лаку Ноготок. Це було доволі неочікувано . Я була налякана такою різкою зміною аромату, від приємного квіткового, до запаху ацетону.

Я чула, що старі аромати, яким більше 5 років - можуть псуватися і видавати ось такі перли. Але тут такого бути не може: аромат в мене декілька місяців, завжди схован у темному та сухому місці, помірної температури. У самого ж бренда - це майже найходовий аромат, то ж це не могла бути стара партія...

На щастя, аромат не завжди воняє ацетоном. Через деякий час, на зміну засобу для нігтів, нарешті приходить холодний та навіть з легкою пудровістю і кислинкою - аромат бузку. Але той ацетон все ще сидить близько до шкіри, хоча шлейф навкруги пахне весною. В шлейфі, це аромат прохолодної весни, запашною зелені . Є в ньому щось спокійне, але є щось і магічне. Ближче до бази, ацетон зникає повністю і тоді з'являється приємна мильність, яка дає аромату ще більшої свіжості і комфортності.

Що сховали в аромат Lemotive ?

  • Бузок. Це головна прикраса аромату. Я б навіть сказала, що в якомусь сенсі - аромат майже моно, якщо не погиблюватись. Це та нота яка відчутна одразу і на питання чим пахне , всі кажуть - Бузок.
  • Конвалія. Мильна нота, яка дає мені відчуття спокою. Він ніжний, свіжий та зелений. Ця нота хоча особливо і не виділяється в ароматах, але її складно сплутати. А тепер забавний факт : ну от напевно він і викликає цей нестепний запах ацетону. В парфумерії дуже складно отримати аромат конвалії і тому її аромат, частіше за все синтетичний . Мабуть через це, я так чітко відчуваю змивачку для лаку , від якої навіть болить голова.
  • Зелене листя. Аромат який дійсно відчувається, наче ти торкаєшся пальцями тугих, темно зелених листків бузку, на яких все ще присутні капельки дощу. Ці ноти додають прохолоди та свіжості.
  • Пудра. Чесно кажучи я думала що пудровість в кінці дає саме конвалія, але напевно для такої м'якості дійсно потрібна окрема нота. Я рада, що саме під кінець, бузок так гарно поєднався з пудрою і зробив аромат дійсно гарним.
  • Амірис. Це та нота, яка завершує моє уявлення про кущ бузку і доречі додає трошечки кислоти . Ця нота водночас має як дуже ніжний дерев'яний аромат, так і легку кислинку. Я вже зустрічала цю ноту і мені було цікаво як же вона впливає на композицію. Тож це не я така розумна, то все гугл )))

Для мене, це мабуть другий невдалий досвід вибору аромату з крафтової парфумерії. Я не можу сказати що аромат поганий. Ні, навпроти : коли ацетон покидає композицію, ця бузкова свіжість заспокоює і огортає. Це міг би бути найідеальніший весняний аромат, який в мене тільки був. Але цей ацетон ...

Я не буду ставити хрест на ньому і повернусь до нього вже у травні. Можливо йому треба трішки тепла, а можливо він таким і залишиться.

Чаклунка, яка вкрала серце Відьмака : Аромат від Lemotive Йеніфер
Чаклунка, яка вкрала серце Відьмака : Аромат від Lemotive Йеніфер