Byphasse Masque A L'Argile Anti-imperfections Clay Mask
Глиняна маска для проти недоліків шкіри Кажуть це аналог маски від Atache?! Тестуємо!)
В тіктоці казали що ця маска аналог відомої освіжаючої маски від Atache,я її не тестувала,та й чесно кажучи не збираюсь,особливо за такі гроші(2000 за маску якось тумач)але позитивні відгуки взяли своє і я придбала бюджетну маску від Byphasse(читається як Біфас) з не менш цікавими і позитивними відгуками
.
Що обіцяє маска:
Глиняна маска для обличчя створена проти недоліків,для жирної та комбінованої шкіри,маска матує і очищає пори,а також освіжає колір обличчя.
На 90% складається із натуральних компонентів.
Склад:
Aqua (Water), Kaolin, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Titanium Dioxide, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Benzyl Alcohol, Stearic Acid, Stearyl Stearate, Parfum (Fragrance), Sodium Polyacrylate, Dicaprylyl Carbonate, Barosma Betulina Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Polyglyceryl-3 Caprate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Menthol, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Jojoba Esters, Montmorillonite, Citric Acid, Illite, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Tocopherol, CI 77288 (Chromium Oxide Greens), CI 77510 (Ferric Ferrocyanide).
.
Маска представлена в обʼємі 150 мл
Вартість до 250 грн
Упакування симпатичне,єдине що кришечка відкручується,я гадаю що це не дуже зручно,бо в мене ті кришечки завжди кудись падають,краще б було якби кришечка була по типу фліп-флоп.
По консистенції маска густа,глиняна,з невеликою кількістю абразивних часточок,приємного зеленого кольору,аромат косметичний і доволі яскравий,мені аромат не зайшов,велика к-сть ароматизаторів у косметиці для обличчя-то не є добре.
.
Спосіб використання:
Нанести круговими масажними рухами на сухе чисте обличчя,витримати 15-20 хв,і змити теплою водою.
Ефект і моя думка на рахунок маски:
Взагалі маска від Byphasse мені нагадала колись популярні маски від Freeman,також великий обʼєм,яскраві аромати…але вирізняє їх те що маска від Byphasse абсолютно не сушить і не стягує шкіру!
.
Так як маска має скрабуючі часточки,то шкірі в період загострення акне не рекомендується нею користуватись,хоча ці часточки скоріше масажні ніж скрабуючі,але я б не ризикувала,ну і чесно кажучи не зрозуміло нащо там ті часточки,бо по факту вони нічого не роблять.
.
По відчуттям при нанесенні-маска мені дуже сподобалась,вона має в складі невелику к-сть ментолу і за рахунок цього є відчуття свіжості і чистоти.
Сушіння чи стянутості-як це зазвичай буває від глиняних масок,майже немає)ну звичайно якщо її не годину тримати,тих 15-20 хв що зазначені в інструкції цілком достатньо щоб побачити результат.
.
Змивати маску найкраще спонжем і теплою водою,якщо просто руками то треба буде трохи більше часу.
Ефект мені сп одобався,обличчя свіже,чистеньке,наче посвітліло,при цьому тон шкіри став рівнішим та й в цілому обличчя виглядає відпочившим.
Також маска трохи звузила пори,надала легкої матовості обличчю,але при цьому залишила його мʼяким і гладеньким.
Я люблю її наносити вранці,особливо якщо погано спала і обличчя втомлене і припухше після неї шкіра виглядає свіжою і відпочилою )
Коротше,класна маска,можна брати)
Коментарі (0)