Перше замовлення року на Мейкап
Що сподобалось, а що ні👇
Отримала замовлення більше тижня тому, воно розбивалось на 2, бо патчі йшли з ЄС.
З шампунем Angel я вже давно знайома, колись ним користувалась і мені він дуже подобався. А от ці патчі для мене новинка.
Шампунь Angel Professional
Цей шампунь вперше спробувала років 10 тому мабуть. Колись навіть подрузі його радила і вона потім багато років ним користувалась😇 Потім я якось за нього забула)
Зараз коли треба було собі купити новий шампунь, побачила на Мейкап цей і захотілось знову його спробувати, тим паче що він для фарбованого волосся.
Він добре піниться, класно промиває шкіру голови, а ще має такий класний аромат чистоти, який тримається до наступного миття. Вже рази 2-3 ним скористалась і справді ним задоволена.
Патчі Jayjun
Якщо я не плутаю, то кілька років тому ці патчі активно рекламувались у блогерів. Стало цікаво і мені тепер аж спробувати їх))
Одразу можу сказати, що вперше бачу у коробочці окрему паперову інструкцію до використання👍 Рідини достатньо, патчі красиві (якщо це комусь важливо), їх зручно наносити лопаточкою, що йде на додачу і вони нормально тримаються (головне нормально рідину прибрати з патча). Потрібно тримати 20-30 хв. Зморшки справді трохи розгладжуються.
❗Але є 2 моменти, які мені не сподобались❗
1 - Хоч картонна коробочка була закрита наклейкою виробника, відкривши вже баночку я побачила на закрутці якісь темні плями (фото у каруселі). Я не знаю чий це косяк - виробника чи неправильного зберігання у Мейкапу🤷♀️
2 - патчі після себе залишають плівку. Особливо її відчуваєш коли наносиш макіяж. І це взагалі бляха некласно. Вчора я без макіяжу навіть ходила до стоматолога, і от просто від окулярів, які мені на кріслі вдягали, я потім у дзеркалі в туалеті побачила, що скочується ця плівка під очима 😖
Чи куплю я собі їх повторно? Поки сумніваюсь. Ще покористуюсь і подивлюсь чи постійно буде така плівка від них. А взагалі знаю кращі патчі, без цих сюрпризів.
❓Ви чимось із цих продуктів користувались?
Коментарі (0)