Hanna Domashenko

Так хороша дівчинка чи все ж погана?..

Так хороша дівчинка чи все ж погана?..

Як ви вже зрозуміли, про парфуми я останнім часом готова писати безкінечно довго... Хочеться нових ароматів, хочеться знайомитися з парфумерними хітами та новинками.

Щедро побалувати себе ароматами від Kilian було би занадто дорого, тому для першого затесту в мене скромна мініатюра аромату Good Girl Gone Bad, який добряче навів "шороху" 😅

Good Girl Gone Bad - це квітковий, фруктовий аромат. Можна хоч тисячу разів прочитати його піраміду, та один раз почути його буде замість тисячі слів!

Початкова нота: Жасмин, Османтус, Шипшина корична
Нота серця: Індійська тубероза, Нарцис
Кінцева нота: Амбра, Кедр

На старті яскраво виражені трав'янисті, свіжі ноти врізаються в ніс... І на цьому моменті ти просто не розумієш, чого в цього аромату така кількість поціновувачів?..Невже трава - це та "хороша дівчинка, що стає поганою"?..

Але проходить хвилин пять, аромат розігрівається на шкірі і просто починає полонити тебе в квітковому букеті жасмину, нарцису та туберози... Він буквально окутує тебе білими квітами і це не може не зачарувати твої рецептори! Аромат починає грати пудровими нотами, ніби якась мяка, легка хмаринка...Я не знаю чому, але я тут чітко відчуваю запах персиків під вершками!.. Такий ніжний, але солодкий та яскравий, доволі дорослий аромат... Він вражає своїм солодким, теплим шлейом.

Для мене цей аромат однозначно про весну, легкість, про шифонову легку світлу сукню, ніжні локони та рожеві румяни на щоках...Аромат, в який не можна не закохатися! Він дуже жіночний та красивий, але в той же час такий сексуальний теплою, пряною амброю в своїй базі... 💖

Так хороша дівчинка чи все ж погана?..