Mariya Trofimova

Aqualan L. Коли звичайний крем не справляється

Цей крем я побачила у своєї подруги, вона багато років страждає від екземи на руках і цим кремом вона рятується у період рецидиву.

В мене проблема інша, часте миття рук, нехтування кремом і зловживання цитрусами у новорічні свята, привели шкіру рук до логічного фіналу. Навіть мій улюблений концентрований крем Neutrogena з цим не впорався.

Це аптечна косметика і вона призначена для лікування (читати усунення симптомів) захворювань шкіри, що супроводжуються лущенням та свербежем.

Магію обіцяти не буду, але продукт дійсно дієвий. Алергія зійшла трохи швидше, заспокоює свербіж.

Невагомої текстури тут не чекайте, крем дуже жирний, легко розподіляється та швидко поглинається, але деякий час відчувається на руках. І звичайно, він відмінно зволожує шкіру. Те що треба для шкіри з проявами дерматиту.

• Purified Water (Очищена вода).
  • Caprylic Triglyceride (Каприловий тригліцерид): емолент, оцтовий тригліцерид, отриманий із кокосової олії та гліцерину.
  • Isopropyl Palmitate (Ізопропіл пальмітат): емолент, отриманий із пальмової олії.
  • Glyceryl Stearate (Гліцерил-стеарат): зв'язувальний агент та емульгатор, який допомагає різним компонентам змішуватися разом.
  • Glycerin (Гліцерин): зволожувач.
  • Cetyl Alcohol (Цетиловий спирт): засіб для зм'якшення та стабілізації текстури продукту.
  • PEG-30 Stearate (ПЕГ-30 стеарат): емульгатор, що допомагає змішувати різні компоненти.
  • Ceteareth-20 (Цетеарет-20): емульгатор та стабілізатор для забезпечення однорідності продукту.
  • Ethylhexylglycerin (Етилгексилгліцерин): замінник пара-гідроксібензойної кислоти, використовується як консервант та зволожувач.
  • Phenoxyethanol (Феноксіетанол): консервант, який запобігає розмноженню бактерій та грибків у продукті.

Використовувати можна з народження та на будь-яку ділянку шкіри, він не має запаху та барвників.

Розхід у нього економний, для здорової шкіри, а якщо це регулярне використання на шкірі, що постійно потребує інтенсивного зволоження місяць - два максимум.

Ціна у нього дуже приємна. Ціна за упаковку 100 мл приблизно 110-140 грн.