Alina Litva

Комфортне зволоження і не більше

Комфортне зволоження і не більше

Дерматит, часте миття і внутрішні чинники нещадно позначилися на моїх руках. А цей крем рекомендується особливо тим, хто змушений часто мити руки (лікарі, косметологи, майстри манікюру і педикюру тощо).

Найбільше мене привабив клотримазол у складі, який здатний захистити від можливих бактерій і грибкових інфекцій. Як поживні інгредієнти міститься пантенол і масло жожоба. Завдяки порошку тапіоки (пудра тропічної рослини) після використання крему не залишається відчуття слизьких і вологих рук.

Що на ділі?

Крім добротних зволожувальних властивостей, швидкого вбирання і шовковистого фінішу, крем відмінно освіжає. Рука до нього тягнеться саме через ефект свіжості, яку він подовжує, хоча жодних охолоджувальних компонентів у складі немає. Можливо через легкий, але нав'язливий аромат))

Із подразненням, почервонінням і тріщинами між пальців крем не справляється. Я щедро наносила його на ніч і вранці перед виходом на вулицю, але глобально на стан шкіри крем не вплинув. Трохи загоює пошкодження і покращує зовнішній вигляд шкіри, а ось бар'єрні властивості не покращує.

Можливо, варто наносити його після кожного миття рук, як рекомендує виробник.