Pilirina 💛💙

Корейська праска від зморшок або аналог відомого Kiehl's. Не чули, нє?

Корейська праска від зморшок або аналог відомого Kiehl's. Не чули, нє?
Корейська праска від зморшок або аналог відомого Kiehl's. Не чули, нє?

Корея нині у тренді і я зі своїм скептицизмом безнадійно відстала від іх передових косметичних формул. Настав час виправляти ситуацію. Про цей засіб прочитала багато позитивних відгуків, блогери його частенько порівнюють з не бюджетним Avocado Kiehl's, а ми всі знаємо, що корейські бренди частенько імітують формули відомих брендів. У мене була мінька крему для очей від Kiehl's, тож напишу свій вирок щодо схожості засобів у діі.

Вичитала, що для вдосконалення формули крему Ten Revolution Real Eye Cream For Face було проведено понад 70 клінічних тестувань та досліджень. Крем зроблений за технологією Ultra-Fine Micro Method. Ця технологія дозволяє зменшити компоненти крему в розмірі 1/1000 розміру пор, що дозволяє мікроелементами краще проникати та засвоюватися клітинами шкіри, віддаючи максимальну користь та ефект. Особливий компонент крему – культивовані стовбурові клітини пуповини Human Cord Blood Cell Conditioned Media (10ppm). У складі стовбурових клітин міститься майже 1300 різних білків/протеїнів, які допомагають у процесі регенерації та відновлення клітин.

Маркетинг? Можливо. Вірите? Я теж ні. Але крем дійсно візуально працює.

Зовнішній вигляд

Звична пластикова туба. Засіб закручується різьбленим ковпачком, який іноді злегка коробить мою ніжну психіку, бо виглядає як дешевий продукт. Тюбик має тонкий носик для подачі засобу. Крем вилазить охоче, не плюється, не засихає на дозаторі, не маже ковпачок. Загалом все ок, крім об'єму. Ну от не можу звикнути до таких габаритних продуктів для очей. Іноді здається, що його строк придатності приблизиться швидше, ніж він побачить дно у тюбику.

На звороті вся інформація корейською мовою. Крем призначений для віку 30+ або 35+, принаймні такі цифри фігурують на різних сайтах. На жаль, корейською не володію, тож про точний віковий старт сказати не можу. Через рік я потрапляю до підстаркуватоі групи 40+, тому ризикнула вихватити кремчик на сейлі.

Оу, тут є над чим розігнатися! Я ж не дуже дружу з "екоголічними" сайтами, тож навіть переписувати цю тираду сюди не буду. Звісно, половину рекламних обіцянок виробника ми ще ділимо на два, фільтруємо навіть те, що у складі міститься: 84 види білка, 10 різних факторів росту (олігопептидів), 16 видів вітамінів та 11 видів гіалуронової кислоти. Якоі саме не знаю, бо, видно, ніхто з украінських контентщиків не розуміє корейську, так як і я. Але відчуваю, що у складі крім якихось азіатських рослинних компонентів точно присутній силікон.

Продукт можна використовувати як крем для повік, локально (міжбровна зморшка, носогубні складки) або ж наносити повністю на все обличчя. Цього не роблю, бо крем достатньо жирний, як і моя Т-шкіра (та і я сама), тож у мені цього ефекту достатньо. Якщо ви худенька і шкіра сухенька - можете спробувати.

Консистенція

Крем густий, щільний, маслянистий. Білий колір. Нічого особливого.

Моя шкіра під очима суха з дрібною сіткою зморшок. Турбують темні кола під очима, але краще з ними, ніж зі зморшками.

Аромат

Запах крему легкий. Я не можу конкретно сказати чим пахне. Мабуть, корейцями. Норм.

Ефект

Перші 10 хвилин на шкірі відчувається масляниста, жирна плівка. Створюється відчуття, що крем не повністю ввібрався в шкіру. Тому до повного вбирання потрібен якийсь час. На нього не проблематично наносити тіні, але треба чекати. Але візуально зморшки дійсно заповнюються.

Дивіться самі, фото з телефону абсолютно без фільтрів:

Мій вердикт

Завжди старалася оминати корейських виробників, бо розумію, що азіатська та європейська шкіра все-таки відрізніються, але передові технології та формули маркетингу взяли гору над моєю свідомістю. Сказати, що я сліпо вірю обіцянкам виробника не можу, але ефект на антіейдж шкірі, як бачите, є. Візуально шкіра наповнена, зволожена, продукти гарно лягають, алергіі не викликав.

Фото після 15-хвилинноі витрики. Все дійсно виглядає чудово, як на мій вік без 2-річних ін'єкцій. Вже десь писала, що у мене після ботоксу у мене є ефект птозу (мене косметолог-лікар, один із кращих у Києві, якщо що, це просто моя фізіологічна особливість), тож зараз боюся колоти. Доводиться шукати тепер щось у косметиці.

Але є але!

Насправді не бачу його розпіареним аналогом відомого кремчику Kiehl's. Ефект на шкірі різний, Ten Revolution більш щільний, поживний, важчий, довше поглинається, а авокадо від Kiehl's водно-маслянистий, зволожуючий, після нього одразу можна наносити продукти на очі. Як на мене, вони абсолютно різні за всіма критеріями і спільного я тут дійсно нічого не бачу.

Якщо у вас суха, зневоднена шкіра під очима і ви вже відверто старіюча дівчинка у якоі не вистачає коштів на крутезні продукти - однозначно це ваша робоча конячка!

Пунктик щодо алергіків. Я - той самий сектант. Страждаю і плачу від дуже багатьох продуктів, що стосуються очей. Алергіі за місяць використання не викликав.

А ще, скажу відверто, вирішила спробувати його, бо моя цікавість у терміновому режимі стала потребувати зміни у догляді і, до речі, якраз зараз на сайті Make Up на кремчик найнижча ціна в Украіні. Мій внутрішній жлоб вже промоніторив, якщо ШО.

Тож, поки є знижка на сайті - щиро рекомендую спробувати!

Поділіться, PLZ, своіми улюбленими кремчиками для очей, якщо ви теж старіюча дівчинка! Заманливе прохання, чи не так?